Напишете дума/думи за търсене

За небцето

Важни съвети за съхраняване на продуктите (втора част)

Важни съвети за съхраняване на продуктите (втора част)

Много голяма част от продуктите запазват или губят своите качества според начина, по който ги съхраняваме. Затова прочетете внимателно тези съвети за съхраняване на продуктите и ги запомнете.

Завити тиквички с гъби

Завити тиквички с гъби

Продукти: 2 тиквички, 2 домата, 60 г бели гъби, 15 г масло, 50 г готварска сметана, 30 г кашкавал, черен пипер, сол на върха на ножа Приготвяне: Най-подходящи за фаршироване са млади тиквички с

Сладкиш със сини сливи

Сладкиш със сини сливи

Необходими продукти: За пълнежа: около 700 г сини сливи (изчистени от костилките), 125 г масло, 200 г захар, 2 с.л. прясно мляко, 100 г кокосови стърготини За блата: 150 г крема сирене или хубава

Фъдж с орехи

Фъдж с орехи

Необходими продукти 1 пакетче меко масло 6 с.л. какао 1 и 1/2 ч.ч прясно мляко 3 яйца 1 бакпулвер орехи, ванилия 1 ч.ч брашно 1 ч.ч. кафява захар 1 черен шоколад Начин на приготвяне: Пакетчето

Печени ябълки с орехи и канела

Печени ябълки с орехи и канела

Необходими продукти: 10 средно големи ябълки 1 лимон 100 мл готварска сметана 100 г захар 300 г орехови ядки 50 г краве масло 50 мл студена течна сметана цейлонска канела на прах

Ирма от Sentiments in the kitchen: Когато заровя ръце в брашното, забравям за проблемите (+рецепти)

Ирма от Sentiments in the kitchen: Когато заровя ръце в брашното, забравям за проблемите (+рецепти)

Тя е толкова сладкодумна, че ще я представя съвсем набързо, за да има повече място за нейните думички. Ниже ги с такава любов, с каквато вероятно точи баницата или разбърква пилешката супа.

Фин ябълков кейк със зехтин

Фин ябълков кейк със зехтин

Необходими продукти: 80 г стафиди 2 1/4 ч.ч. брашно 1/2 ч.л. канела 1/4 ч.л. сол 1/2 ч.л. бакпулвер 1 1/4 ч.л. сода за хляб 120 мл зехтин 3/4 ч.ч. захар 1 ванилия 2 яйца 3 ябълки настърганата кора на

X