Напишете дума/думи за търсене

С деним наполовина

Дънките - прави, тесни, чарлстон и надрани

Повечето компании отдавна се ориентираха в разнообразното търсене на клиентите и практично разделят дънките, които предлагат на отделни рафтове според вида им. И тази година няма кройка, която да се води демоде.

Заради съвсем тесните дънки някак си по-трудно приемаме чарлстоните, но вече няколко сезона те си проправят път към дамския гардероб. В новите колекции това е още по-осезаемо. Правите и тесни крачоли могат да са спуснати върху обувката, съвсем дългите се влачат по земята. Другият начин, по който се носят, е като се навият над глезена. Продават се и скъсени варианти със същата дължина, без да е необходимо да се подгъват. Дънките могат да са на дупки, доста популярни от известно време са вариантите, изглеждащи като надрани. Разликата от първия модел е, че при тези кожата не е директно на показ, а само леко прозира през нишките.

Гащеризон - да или не?

Първата асоциация, която човек прави, когато види дънков гащеризон, е бременна жена. Всъщност е много странно защо изобщо бъдещите майки решават да носят този тип дреха. Популярни жени се надпреварват да се снимат с наедрял корем. Така че е неясно по каква причина някои се опитват да се скрият с гащеризон. Фигурата изглежда още по-едра и безформена. От години е модно бъдещите майки да носят по-впити дрехи или ефирни рокли с висока талия.

Но, ако не чакате бебе, може да се издокарате с цял гащеризон от глава до пети или с модел с презрамки. Крачолите са три вида - чарлстон, прави и съвсем тесни.

Якето е класическият модел до талията

При дънковите якета няма кой знае какво раздвижване. Тук-таме може да намерите модел с различна кройка или оцветен в ярка тоналност. Класиката обаче е водещата тенденция. Носи се онзи стандартен модел, който помним открай време. Якето е право, късо до талията. Двата джоба върху бюста са задължителни.

И ризите вече са нарочно накъсани

След като видяха, че съдраният плат толкова се харесва на потребителите, дизайнерите решиха да накъсат и дънковите ризи. Само ги пазете далеч от бабите си, за да не решат да ги позакърпят.

Сукман и пола тип “камбанка”

Сукманът и полата тип “камбанка” не са най-женствените и елегантни дрехи, но ще се носят през следващите топли дни. Моделите са класически, с метални копчета, големи джобове и цепка.

Полите се предлагат в още няколко варианта. Трапецовидните са до коляното. Със същата дължина са и впитите по тялото варианти, но те не са подходящи за дами с едър ханш. Дългите до глезена отново се връщат на улицата, след като дълго време бяха дълбоко прибрани в гардеробите.

Изцяло в синьо, може и в различни нюанси

Обикновено съчетаваме денима с някаква друга материя - дънки с тишърт, синьото яке с памучен панталон. От страх дали ще си паснат, по-рядко комбинираме деним с деним. Всъщност е съвсем просто. Стилистите не се ограничават с определени нюанси. Ансамбълът от две части може да е в еднаква тоналност, но и в съвсем различна. Комбинират се светли и тъмни нюанси на синьо, към тях може да се добави и черно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X