Напишете дума/думи за търсене

Модните диктатори тирантите

Има толкова много стилове, подходящи за ежедневието, и един от тях безспорно е този, съчетан с тиранти. Ако сте скептични към това фешън твърдение, не бъдете. Тези аксесоари определено правят модно завръщане. Подходящи са не само за млади момичета, но и за дами от по-различна възраст.

С къса клош пола

Един от най-лесните и най-популярните начини за носене на тиранти е в комбинация с къса, черна и леко клоширана пола. Никога не може да сгрешите с този цвят. Може да изберете блуза с шарка или с плътна едноцветност. Допълнете имиджа си със забележителна шапка, плътен чорапогащник и удобни боти.

Офисно лежерно

Ако ви е писнало да ходите полустерилно облечени на работа, то почакайте да дойде по-лежерният петък и прибавете тиранти към панталоните на деловия си костюм. Но ако работите в прекалено стегната корпоративна среда, приберете тирантите в чантата за малко по-късно вечерта, когато ще излезете с колегите за по една напитка.

С торбести дънки

Не е нужно да си падате по определен тип музика, за да носите по-развлечени дрехи. Торбестите дънки са чудесен компаньон на тирантите. На тях особено прилягат и свръхголемите пуловери. Няма да сгрешите, ако комбинирате тези дрехи с кубинки, кларкове или полуботи и чорапи, чиято горна част се показва над обувките. За по-голяма забележителност заложете на ярки цветове.

С панталони

Добавянето на тиранти към шикарен тоалет с лекота дава по-забавен вид на дрехата. Риза в светъл нюанс и черен или тъмносин панталон с разкроени крачоли, придружени от тиранти, ще обръщат погледите след вас на улицата. Добавете широкопола шапка с леко увиснали краища и воала – вече сте модната кралица на улицата.

Върху едното рамо

Кой пък казва, че тирантите трябва да се носят по равно и на двете рамене. Вместо да ги носите по традиционния начин, „протегнете” единия тирант и го сложете върху другия. Това е не само оригинално като хрумване, но и като нищо може да наложите нова мода в квартала. За още по-голямо впечатление изберете пастелните цветове. Топлите цветове през зимата са добре дошли. Правят светът по-шарен и по-малко зъзнещ.

С деним

Тиранти от деним върху дънки по тялото? Чудесна комбинация. Все пак този модел панталони са непреходни във времето и изглеждат добре с почти всичко, с което ги съчетаете, ако имате подходящата фигура за тях, разбира се. Ако се спрете обаче на бял пуловер, то тогава ще се сдобиете с още повече точки във фешън актива си, защото това ще донесе на тоалета ви доста добър контраст.

С дълга и широка пола

Ако не си падате по късите поли, то извадете от гардероба дългите и богати на материал одежди от този вид. Те са перфектни за суха зима, а с прикачени към тях тиранти ще покажете на останалите и на себе си, че навън може да е студено, но у вас бушува топлината на лятото. Комбинирайте я с велурени обувки, боти или ботуши. Препоръчваме ви да се спрете на блуза с по-семпъл цвят, но с ефектна яка. Ако пък нямате такава дреха под ръка, винаги може да зашиете няколко копчета върху нея.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X