Напишете дума/думи за търсене

Камуфлажът - воинът на модата

С глобализирането на света всичко така се разми, че понякога се объркваме откъде започва един стил и къде свършва друг. Може и да имаме доста компактна като бройка армия, но пък за сметка на това няма ограничения, що се отнася до това да използваме част от тяхната мода на улицата. Не е нужно да сме с пагони, та да се издокараме в камуфлаж. Не ви харесва идеята да ходите като редници из града, може ли ще променим виждането ви с тази селекция.

Ластични дънки

Едни от най-лесните начини да вкарате камуфлажа в гардероба си, е като поканите дънките по тялото в него. Съчетайте го с кубинки или други по-грубовати обувки, сложете бяла фланелка и задължително късо кожено яке. За още по-голям разкош прибавете военно кепе, накичено с отличителни значки, така съвсем ще го докарате като цивилен военен, въпреки тавтологията.

Кожени панталони и риза

Никога не може да сбъркате с кожа. Ако искате да изглеждате супер модерни и фигурата ни го позволява, облечете панталони от такъв материал, любимата си тениска на любимата си банда или с други графични, но забележими елементи, а отгоре нахлузете яке с камуфлажен десен. Колкото до обувките, всичко от милитари стил до такива на висок ток ви вършат работа.

Около кръста
Талията ни е доста услужлива, стане ли дума да носи вместо нас някоя и друга ненужна за момента дреха. Обуйте дънките, сложете тишъртката и завържете камуфлажната си риза около кръста. Няма как да останете незабелязани.

В комбинация с бяло

Материите на шарки доста добре си пасват с дрехи, които са издържани в черно и бяло. Тези два колорита помагат още повече на щампите да изпъкнат. Най-добре ги съчетайте с високи обувки в неутрален цвят и чанта, която да ги допълва. Ще изглеждате наистина стилно.

Придружен от капси

Няма начин камуфлажът някога да е скучен. Ако сте от тези дами, които обичат да носят капси, шипове, мъниста, пайети, то тогава този десен в комбинация с тези дребни аксесоари, ще ви накара да заблестите още повече. Най-хубавото на тази комбинация е, че сами може да си я сътворите, ако сте по-сръчни в ръцете. Върви адекватно с клин, боти или обувки до средата на прасеца. И не се притеснявайте за останалите аксесоари, колкото по-видими и в унисон с цвета на капсите, толкова по-добре.

Върху роклята

Само си представете какво модно изявление ще направите, ако върху малката си черна рокля сложите камуфлажна риза. За още по-драстично впечатление, навийте ръкавите. Ако пък разполагате със сако, още по-добре. Така съвсем ще влезете в ритъма на роклята. Първо, това ще даде достатъчно добър контраст на облеклото ви и второ, ще покаже вашата дързост не само в имиджа ви, но и като натура.

Шорти

Макар и в момента сезонът да предполага повечко плат върху краката ни, никога едни къси панталонки не са излишен артикул в скрина.
Ако харесвате камуфлажа, но дрехи, ушити с повече такъв плат, ви идват в повече, то тогава шортите са идеална комбинация. Хем модният вълк сит, хем суетното агне цяло. Плюс това винаги може да ги съчетаете с клин или плътен чорапогащник. Широк колан и мадамска шапка идеално ще допълнят резонанса от камуфлажната мода.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X