Напишете дума/думи за търсене

Забранете му тези храни, ако искате да ви е вкусно в леглото

Всички сме наясно, че чесънът и любовна среща не вървят ръка за ръка. Някак не е особено приветливо някой да мирише на вкусна шкембе чорба, докато се опитваш да споделиш с него устните си за пръв път. Или пък, ако си похапвал деликатесно синьо сиренце и мухълът му още властва в устната ти кухина. Няма да е много успешна тази целувка, нали?

Да не говорим пък какво проявление има храната, когато се опре до секс. Особено до тази, която консумира мъжът до вас.

Със сигурност има дами, които за нищо на света не искат да споделят докрай интимността си с партньора, поемайки семенната му течност в устата си като кулминация на фелациото. Но има и такива, които с удоволствие предоставят устата си за това изначално сливане между мъжа и жената.

Поглъщането на семенна течност на здрав мъж е не само удоволствие, но и бонус към тонуса на организма ви.

Съставът на семенната течност при здравите мъже почти винаги е един и същ – 96% вода, сперма – 2%, фруктоза, която я подхранва, витамин С, който я поддържа здрава, натриев бикарбонат, който пази спермата от киселинната среда на вагината, множество протеини и ензими. Разбира се, и няколко минерала – магнезий, фосфор, калий и цинк, който придава странния металиков вкус на семенната течност.

Вкусът на спермата зависи и от това какъв е хранителният режим на партньора ни

Ако консумира повече плодове преди секс, спермата му ще е сладка и вкусна. Това обаче няма да се случи, ако е пушач, пийнал е повечко алкохол, ял е червено месо, аспержи или броколи.

Храните, които подслаждат мъжката течност – някои зеленчуци и плодовете, са добри за здравето, намалявайки риска от сърдечни заболявания или рак. Специалистите са категорични – сладката сперма подобрява здравето. Освен това не променя извивките на тялото ви, съдържа само 20 ккал.

Ако искате да доставите удоволствие на любимия си, а не ви се нрави особено неговия вкус, то не е нужно да лишавате и двама ви от тази ултимативна интимност. Използвайте за спасителна фелацио жилетка ликьор, гроздов сок или вино. След като партньорът ви подари тази част от себе си, сръбнете си една глътка или сдъвчете едно листенце мента.

Храни и напитки за добър вкус:

- портокали, грейпфрут, ананас, банани и папая. Сушени сини сливи;

- канела, индийско орехче, кардамон, мента и лимон;

- магданоз, целина – особено препоръчителна за сладост, защото съдържа хлорофил;

- зелен чай и чай от лайка, бира;

Храни и напитки, които да се избягват:

- такива, които съдържат кофеинът, цигарите, консервантите в храните, предлагани от веригите за бързо хранене;

- ястия с лук и чесън, червеното месо;

- броколи, брюкселско зеле, шоколад, аспержи, млечни продукти;

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X