Напишете дума/думи за търсене

Пролетта идва модерно с тези обувки (галерия)

Няма какво да се лъжем – всички сме наясно, че детайлите са безобразно важна част от тоалета. От бижутата, през чантата, та до чорапите. Аксесоарите могат да се окажат или вашият ефект, или вашият дефект. Всяка жена трябва да има в гардероба си поне по един правилен чифт обувки за всеки случай, колан със същото предназначение, гердан или портмоне. Какво предлагат за идващия сезон дизайнерите?

Гладиаторски обувки

Явно модистите са на мнение, че жените се завръщат към по-активна форма не само на ежедневие, но и на съществуване, след като доста от тях включиха в пролетните си колекции гладиаторските обувки.

Или пък искат с модно намигване да ни кажат, че сме станали прекалено войнствени и някак сме избутали женствеността си. Някои ги предпочитат с много връзки до коленете, други в римски стил, а трети като древните елини.

Ниски, по-ниски, равни

За многочасовото ходене през деня докторите препоръчват удобни обувки. Явно и дизайнерите ходят при същите лекари или поне слушат съветите им. През идващата пролет ще се носят освен балеринките, които, както изглежда, нямат никакво намерение да си тръгнат от модния свят, така и обувки, които са достатъчно ниско, но все пак притежават видима подметка.

Платформи

Обичате да танцувате, но не може да изпъкнете заради неособено високия си ръст. На помощ идват обувките на платформи, които ще прибавят някой и друг сантиметър към осанката ви. Дизайнерите са ги предвидили в животински принтове, във велур, в боти с отворени пръсти, с коркови платформи на цветя, в деним и „дървен” ток.

Перфектното бъдеще

Пролетта на 2017-а ще бъде като бъдещето, предсказано през 60-те години на миналия век. Обувките са геометрични, с приказни шарености и графични форми.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X