Напишете дума/думи за търсене

Да си поиграем на чичо доктор

От дълго време сте в едно легло с партньора ви и колкото и задоволителен сексуален живот да имате, понякога цялата работа ви изглежда досадно рутинна. Той отдолу, вие отгоре, той отзад, вие кой знае къде...

Не е нужно да сте част от театрална трупа, та да участвате всяка вечер в различна постановка. Всичко, което ви трябва, е малко въображение и самодеен дух в спалнята. Кои са най-разпространените роли в секса?

Майсторът

Няма значение дали любовникът ви ще го докара на изглед като водопроводчик, електричар, дърводелец. Един работен гащеризон, облечен на голо, ще свърши чудеса. Вие го посрещнете на врата по хавлия и мокра. Пофлиртувайте малко с неговия инструментариум. Когато той започне да импровизира поправката на шкафа за обувки, наведете се към него и открийте пред погледа му плътските благини, които скоро ще бъдат в ръцете му. Ако пък искате нещата съвсем да изглеждат автентични, накарайте го наистина да поправи нещо по къщата. Вие го възнаградете с оргазъм.

Стопаджията

Може да преместите мястото на сексуалната арена извън леглото. Изберете си междуградски път, който не се хвали с особен трафик. Седнете зад волана, облечена с широка, но къса пола. Не е нужно да ровите в скрина за сластно изглеждащи бикини. Отбележете място, от което да вземете „стопаджията”, който за благодарност ще ви дари с обещаващо удоволствие. Този ролеви секс е особено осезаем, най-малкото заради тясното пространство, на което ще се вихрят страстите.

Затворник и надзирател

Извадете белезниците, заключете входната врата, превземете партньора си. Първо го осъдете, задето не е хвърлил боклука, а после го накарайте да ви доставя генитално удоволствие с уста около половин час. Ако не изтръпне езикът му, ще знаете следващия път да увеличите времетраенето на „присъдата”.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X