Напишете дума/думи за търсене

Как да избираме бельо за него

Като съпруги, и като майки, основно ние купуваме бельото на момчетата си. Те пък, заели уж пасивна позиция, се оказват адски придирчиви към тази част от облеклото си – материи, качество, кройка, удобство и не на последно място – модни тенденции и марка. За да влезем в крак с тенденциите и улесним избора ви в този предпразничен период, потърсихме мнението на една от най-известните български дизайнерки и собственичка на марка за мъжко бельо ДИЕКС, г-жа Петя Стоилова. Освен известна бизнес дама, тя е и съпруга, и майка на двама синове, което автоматично я поставя на първо място в избора ни за гид в морето от възможни избори за мъжко бельо.

Г-жо Стоилова, какво бельо харесват мъжете?
Мъжете залагат на удобството, но в никакъв случай не пренебрегват модната линия. Търсят собственото си мерило за стил, но и качеството на материите. И макар тази част от гардероба им да остава скрита за околния свят, собственият им образ в огледалото е достатъчен да приемат или отхвърлят даден модел. Аз съм авторитетен, атлетичен и безпрекословно привлекателен, плюс това ще ми е удобно. Тези безмълвни потвърждения трябва да получи всеки мъж, преди да каже гласно - харесвам.

Кое е новото в мъжкото бельо?
В сравнение с дамското, динамиката в стиловете и кройките на бельото за мъже, изглежда не толкова видима. Значимо е обаче качеството на използваните материи и умението за съчетание на цветове и десени. Модерният мъж иска повече. Той отдавна се е отказал от едноцветните тениски и боксери. Бельото трябва да изразява неговата същност, да следва усета му за красота и удобство. Въвеждането на дишащите материи, меките ластици, приятната за кожата материя „бамбук” направи революция в дизайна на мъжко бельо. Те позволиха на мъжете да зарежат „широките шорти” и без да нарушават собствения си комфорт, да облекат прилепнало, но галещо кожата бельо. Естествено, памукът не загубва своята привлекателност и феновете му никога не намаляват. Що се отнася до акцентите, те идват от външните шефове с контрастни конци, райетата или закачливите щампи и бродерии.

И все пак, как да избираме?
Ако се вгледате внимателно, ще забележите, че въпреки пълния шкаф, мъжът до вас носи основно няколко комплекта бельо. Съобразявайки се с тяхната кройка и размери, бихте направили перфектната следваща покупка. Когато избирате, винаги изчитайте внимателно етикета или се консултирайте с продавача относно качеството и свойствата на използваните материи. И накрая, без да звучи нескромно, обръщайте внимание на марката. Тя не е криворазбрана показност, а гаранция за качество, стил, комфорт и носимост.

----
Не се притеснявайте да избягате от стандарта. Заложете на разнообразни десени и цветове. Мъжете не по малко от нас обичат уникалните решения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X