Напишете дума/думи за търсене

Модерен колежански вид през есента

Може отдавна да не ходите на училище или в университета, но никога не е излишно да заложим от време на време на по-младежкия вид.

Помните приказката, че бивши студенти няма, нали? Предлагаме ви няколко идеи за внедряване на колежанския вид в гардероба ви този сезон.

Пуловер и каре

Може да съчетаете пуловер на плитки с бархетна риза на каре или по-дебело райе, чиито маншети и яка да се поддават над плетивото. Това ще ви даде един доста изтънчен вид. Добавете към облеклото си голяма кожена чанта и класически дънки по тялото.

Елеци

Всяка жена има място за поне един елек в гардероба си. Може да го комбинирате с поли, дънки, кринове или панталони. Ако искате по-закачлив вид, сложете под него суитчър на квадратчета или други геометрични фигури.

Неутрални цветове

Дръзките и ярки цветове винаги създават настроение, но и неутралните колорити са доста модерни, особено през пъстрата есен. Кафявото и бежото много добре си пасват и са особена подходяща комбинация за бизнес или лекции. Карирана пола над коляното, обувки в телесен нюанс и екрю блуза понякога е всичко, което ви трябва, за да направите впечатление. Ако искате пък да вкарате малко „непокорност”, накичете се с пищно и богато на материал колие.

Чорапи над коляното

Това си е задължителен аксесоар, когато става дума за училищен имидж. Чорапите над коляното придават закачливост на тоалета. Може да ги съчетавате с поли, къси панталонки, и клоширани рокли. По-едрите бижута чудесно допълват целия ансамбъл.

На точки

Точките винаги са на мода. Не се страхувайте да смесвате различни цветове или размери на тази шарка. Риза на точки с дюс пола и шал за разкош ще покаже на другите, че сте безстрашни и поемате адекватни модни предизвикателства.

Готови за бизнес

Дори и да работите в строга корпоративна среда, петъците са дадени за малко по-лежерно офис облекло. Заложете на тъмните дънки по краката, сложете блейзър отгоре, обкантен с по-светъл цвят от основата. Под него настанете ярка риза. Допълнете бизнес стила си с голяма чанта.

Хайде на училище

Ако все още в програмата ви фигурират учебни часове и лекции, то черна, леко разкроена пола е идеално част от тоалета ви за деня. Комбинирайте я с пуловер в пастелни цветове. Не забравяйте и ризката със закачлива яка. Тъмните чорапи и задължителните кубинки ще допълнят модното ви заявление.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X