Напишете дума/думи за търсене

Десерт с маскарпоне, кафе и какао

Необходими продукти:

400 г маскарпоне

100 мл кондензирано мляко

50 мл кафе

1 с.л. какао

Начин на приготвяне:

Маскарпонето се разбива с подсладеното кондензирано мляко, като кондензираното мляко се добавя на порции. Кафето се разбива със съвсем малко количество маскарпоне и се разпределя на дъното на десертни чаши. След това върху тънката кафеена смес се поставя част от разбитото с кондензираното мляко маскарпоне, после отново се добавя кафеен крем и накрая в десертните чашки с помощта на шприц се поставя от крема. Поръсва се обилно с какао и ядки по желание и се сервира веднага.

за още срещи с любими кулинарни блогъри и известни личности, които са виртуози в кухнята, практични съвети, вкусни предложения и интервюта със специалисти по здравословно хранене търсете любимото си обновено списание "Рецепти за здраве"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X