Напишете дума/думи за търсене

Хитовете в грима и маникюра тази пролет

Нищо не е в състояние да спре устрема на дизайнери и гримьори, които имат тежката дума, що се отнася до това кое ще отива този сезон на косата, ноктите и кожата ни.

Розово-златни очи

Ако не сте разбрали, в града има нов шериф и той се нарича розово-златен грим. Той е подходящ за всеки цвят на очите, но изглежда особено царствено на дами, притежателки на лешникови очи. Експериментирайте смело с този грим, докато намерите правилната пропорция за себе си. При сини и зелени очи използвайте една идея по-слабо нанасяне от този нюанс.

Люлякът ми замириса


Люляковите очи са пряка конкуренция за розово-златните и то доста сериозна, имайки предвид, че лилавото е доста категорично изискващ вниманието цвят. Ако пък не се свените да подчертаете предизвикателно красивия си поглед и заложите на този нюанс, то тогава задължително изберете червило в розов цвят или в нюанса на корала.
Ако сте и собственици на смели сърца, то тогава може да подсигурите компания на лилавите си очи, боядисвайки косата си в този цвят. Освен карето, което ще властва тази пролет, на мода ще са и по-нестандартните багри върху главите.

Румени бузи


Разбирачите на интимните дела твърдят, че с пукването на пролетта се пропуква и желанието на любов, приспано през зимата. Все по-често очите ни се плъзгат по забързаните покрай нас господа, а когато се засекат с техните, понякога се изчервяваме неволно. Я заради това, че са ни хванали в крачка, я заради нескрития интерес, който сме проявили. Мейкъп артистите препоръчват румени бузи като част от макияжа ни. Заложете на умерен нюанс на розовото, а ако искате да придадете повече свежест на вида си, експериментирайте с крем-руж в още по-светъл нюанс.

Пикантни устни


Ако имате светла и бледа кожа, то тогава наситено червените устни са точно за вас. Те може да варират от пикантния цвят на червения пипер до кораловочервено.

По-светла и лека основа


През зимата използваме доста по-плътна основа. Много от жените страдат от суха кожа и това им дава допълнителна възможност за хидратация, но пролетта променя килограмите на грима ни. Кожата ни става по-балансирана откъм влажност и е чудесно време да започнем да използваме по-светла и по-лека основа. Попитайте за подходящ за вашия тип кожа ВВ крем.

Прозрачна уста


Сега е моментът гланцът за устни да детронира червилото, макар да няма грешен сезон за ползването на който и да било от двата козметични продукта. Гланцът ще освежи целия ви имидж, ням ада сбъркате, ако изберете и такъв с намек за цвят.

Активни и пастелни нокти


Време е да освежим и ръцете си. Забравете за бежовия и черния цвят лак за нокти, заложете на активното червено. Помислете колко по-добре биха изглеждали пръстите на краката ви, лакирани в забележително пурпурно и обути в красиви сандали.
Ако пък „кървавите“ нокти не са вашият предпочитан избор или ви е писнало от „опитоменото“ перленорозово, тогава изберете пастелен нюанс. Тази пролет ментата е на особена почит.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X