Напишете дума/думи за търсене

Рокли на райета

Когато стане дума за мода, има някои трендове, които са вечни. Монохромните цветове и райетата са една от непреходностите в света на дизайнерите. Да не говорим, че могат да ни служат в хиляди разновидности.

Ако сте обсебени от идеята за моряшката фланелка, пораснала в рокля, вижте трансформациите, които ще властват през топлите дни.

50 нюанса синьо

Няма нужда да се ограничаваме само в двуцветието. Изберете десен от няколко оттенъка на синьо, червено, жълто. Колкото повече отблясъци от един цвят съберете върху себе си, толкова по-забележими ще бъдете. Препоръчително е бижутата да са в нюанса на най-светлата багра от тоалета ви, същото важи за обувките и чантата.

Асиметрично

Не е нужно райето винаги да е подредено в строен шпалир. Изкарайте го от неговата подреденост и заложете на асиметричност в модела на роклята. Тя много добре ще се върже с летни боти с отворени пръсти и много връзки. Не е задължително чантата да е в същия цвят като един от двата основни, но ако се чувствате по-привлечени към класиката в модата, заложете на еднакъв колорит.

Макси портокал

Райето предполага многоликост, която понякога се измерва с нюанса на фруктосов плод. Дълга рокля с рязана талия или колан, решена в диагонални линии в горната част, е попадение, което ще искате да притежавате. Върви чудесно с отворени сандали или кецове без връзки. Експериментирайте с бижутата – колкото повече, толкова по-забележителни.

Ментово и свежо

Пастелните тонове никога не могат да са демоде, що се отнася до сезоните пролет или лято. Рокля с бюстие на големи ментови райета с едро бижу в същата багра ще направи деня ви доста „вкусно“ изглеждащ.

Класика в райета

Ако сте дама с по-пищни форми, не оставяйте на околните да ви обясняват как не трябва да слагате върху себе си по-големи фигури. Рокля тип камбанка, решена в широки райета, ярко червило и бижута, наподобяващи верига, ще бъдат доста добре допълнени от едностранен нисък кок.

Като модна икона

Неслучайно Одри Хепбърн е една от непреходните икони на модата. Къса рокля в черно и бяло с хоризонтални джобчета винаги привлича внимание. Съчетана с цикламени велурени обувки на висок ток и обеци в ярък тюркоаз, няма шанс да ви оставят необожествена от очите на минувачите около вас.

Красиви в розово

Фенове сте на цветните десени, то тогава рокля с тъмносиня или черна основа, маркирана от розови, бели или бежови райета е вашият избор. Допълнете дрехата с розова чанта и обувки на ток в светъл цвят. По желание може да придружите тоалета си с гривна в бонбонено розово.

Небрежно

Няма как да сбъркате, ако заложите на рокля със свободен силует. Подходяща е дори за по-лежерен ден в офиса, както и за разходка в парка с кучето. На нея най ще й прилягат кецове или спортни обувки в един от цветовете, които преобладават в аутфита. Ако ви се ще да сложите бижута, съсредоточете се в такива, направени от гума или велур.

Секси гръб

Лятото е на един бриз разстояние. Покажете красотата на гърба си с рокля на райета със задна част, която разкрива красотата му. Най-добре е да имате възможност за регулиране на горната част на одеждата, затова заложете на такава с връзки около врата.

Толкова ретро

Като говорим за райета, няма как да минем без наистина ретро тоалет. Клоширана рокля с дълбоки джобове и бюстие, обрамчено от бели кантове, направо ни връща в епохата на Мерилин Монро. Подходящи обувки са тези на платформи с отворени пръсти. Друг адекватен аксесоар са широките очила, която покриват голяма част от лицето.

На райета и с шапка

Зелено и бяло са една очаквано добра комбинация. Разкроена рокля в тези две краски приказно ще се допълни с шапка, изработена от дантела. Чантата и обувките може да повтарят цветовете на дрехата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X