Напишете дума/думи за търсене

Лято е! Дръжте елека подръка

„Зиме с торбичка, лете с абичка“, гласи народната мъдрост.
Елекът е многостранна част от модата. Може да го облечем при различни събития и поводи и е удачен за всеки сезон. Независимо дали е от деним или от различна материя, предлагаме ви няколко идеи за комбинирането му с останалите дизайнерски хрумки.

С къси панталонки
Класика в жанра са дънките, превърнали се в панталонки. Колкото по-къси, толкова по-модерни. Идеално се съчетават с елек от същия плат и поразвлечена фланелка. За разкош може да ги аранжирате с широк колан, а защо не и с широкопола шапка.

Шарен за настроение
Не е нужно да е дюс тази дреха. На нея й подхождат шаренията и цветното намигване на различните нюанси. Придайте й още повече колорит, сдобивайки я със закачлив гердан.

Върху гащеризон
Едно от предложенията на дизайнерите за знойните летни дни е късият гащеризон. Модните творители залагат на геометричните принтове и са категорични, че елек с дължината на долната част на гащеризона е идеален за тонуса на тоалета. Допълнете с бижута от метал.

Лежерен петък
Панталони с ластик около глезените и черна блуза без ръкави е удачен избор за петъчното ви офис облекло. Сандали в същия цвят и елек в бяло ще ви подготвят без напрежение за напитката след работа, с която ще стартирате уикенда.

До коленете
Изберете едноцветен ансамбъл и го допълнете с елек до коленете. За да разнообразите цветовете на аутфита си, заложете на клъч с шарени бродерии. Обувките са отворени, високи, подходящи са и летните боти.

С ресни
Навити дънки, индиански сандали, потник... Няма как да сбъркате, ако ги допълните с ръчно изплетен елек с ресни. Бижутата да греят в злато.

Голо коремче, дълга пола
Лятото позволява да излагаме на показ тялото си както ни се ще. Ако сте притежатели на стегнато коремче, то не се свенете да го разходите из улиците на вашия град. Дълга пола с ниска талия, потник, чийто долен ръб свърша под бюста, и дънков елек крещят, че разбирате от градска мода.

С боти и шорти
Късите панталонки са още по-забележими, ако са направени от естествена кожа. Шортите от този материал вървят чудно с риза без ръкав и елек тип анорак. Подходящи обувки са ботите на висок ток. Аксесоарите трябва да са щедри и едри.

На една кука
Подчертайте нежната си натура с елек, плетен на една кука, придружен със сатенена панделка в предната част. За още по-голям синхрон изберете дънки в светъл деним с обрамчени с дантела джобове.

С бяла рокля и кецове
Традицията повелява в летния гардероб да има малка бяла рокля без презрамки и черни кецове. Допълнете ги с денимов елек, широка усмивка и елегантен тен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X