Напишете дума/думи за търсене

Може ли побеляването на косата да бъде спряно?

Предлагаме мнението на наш клиент, който ползва DX2 шампоан против побеляване на косата от няколко месеца. Решихме да го споделим, защото ежедневно получаваме въпроси, чиито отговори се намират в тази негова история.

"Здравейте! Казвам се Петър (44 г.) и искам да споделя проблема си. На 25 години, косата ми започна да побелява. Първоначално се появиха няколко бели косъма, но за по-малко от година те се увеличиха драстично. Това ме притесни силно и аз отидох на дерматолог. Лекарят заключи, че най-вероятно се касае за наследствена обремененост и няма какво да се направи.

След като традиционната медицина не реши проблема ми, се обърнах към алтернативната. Започнах билколечение, пиех по три пъти на ден отвари, и си миех косата с черен чай. Но резултатът беше нулев – появяваха се все нови и нови бели косми.

Тогава реших – срам, не срам - ще се боядисам. След ползването на боя обаче, ми се появи друг проблем. Косата ми загуби своята мекота, блясък и много трудно я разресвах, да не говорим че точно една седмица след боядисването й, боята падаше и тя придобиваше рижави оттенъци. Няма да ви описвам с подробности как мургав мъж на средна възраст изглежда с рижаво-червеникав оттенък на косата! Пробвал съм какво ли не – амонячни и безамонячни бои, шампоани-оцветители, къни за коса т.е. всички продукти на пазара, но винаги изглеждах като с каска на главата.

Преди шест месеца, отидох при моята фризьорка за месечното ми подстригване и тя, ми предложи съвсем друг подход - възвръщане цвета на косата ми с нов продукт на пазара – шампоан DX 2 – Silver. Тя ми обясни, че е медицински шампоан, който съдържа в себе си натурални фито-пигменти, благодарение на които DX2, прилаган редовно, води до постепенно възстановяване цвета на косата, и то без да я уврежда. Голямото предимство на DX 2 е, че прави процеса да изглежда естествен.

Започнах да се мия всеки ден. Първата седмица не видях някакъв видим резултат, но усетих ефекта – косата ми стана по-мека и бляскава. Продължавах да се мия редовно, не забелязвах драстична промяна в цвета ми, но това което се промени беше премахването на жълтениквия оттенък на побелялата ми коса и това много ясно личеше в областта на най-белите ми участъци, а именно бакенбардите и тила.

Продължих да се мия реводно и с всяка изминала седмица цветът се градеше постепенно, без да усетят хората около мен рязка промяна във визията ми.

Препоръчвам шампоан DX 2 на всички мъже с моя проблем, които вярват, че добрата визията не е само суета!"

ШАПОАН DX2 МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ В АПТЕКИТЕ или да поръчате на

0897 860 116

Може да научите повече за DX2 против посивяване и на:

http://actamedpharma.com/products/dx2-shampoo-silver/

X