Напишете дума/думи за търсене

Кейт Мидълтън позира за списание за пръв път (снимки)

Херцогинята на Кембридж Катрин, съпруга на британския принц Уилям, ще се появи на корицата на изданието на списание "Vogue" по повод неговата 100-годишнина, предаде Ройтерс.

Кейт ще е на корицата на броя за месец юни, който започва да се продава от идния четвъртък. На снимката от корицата Кейт е усмихната на фона на пасторален пейзаж, със зелена шапка, кафяво сако и бяла блуза, предава Нова телевизия.

Друга снимка, публикувана в списанието, я показва с блуза на червени и черни райета, подпряла се на дървена ограда.

Две от снимките от цялата фотосесия за юнския брой на изданието, направени през януари от фотографа Джош Олинс, ще бъдат изложени в лондонската Национална портретна галерия като част от експозиция по повод 100-ата годишнина на списанието.

Даяна, майката на принц Уилям, позира няколко пъти за корицата на "Vogue". Кралица Елизабет Втора и други кралски персони пък досега са се появявали само на вътрешните страници на списанието, но не и на корицата.

За фотосесията за списанието Кейт носи тоалети на различни дизайнери, като британската модна къща Бърбъри и френската модна марка „Пти бато”, вдъхновяваща се от морската тематика. Досега тя не е позирала за фотосесия в списание.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X