Напишете дума/думи за търсене

Жените пазят тайна 47 часа, а 1 година избират тоалета си

Снимка: Архив

Обувките на висок ток първо са били носени от мъже през XVI век. Жените са започнали да ги ползват, за да изглеждат по-мъжествено. Средностатистическата британка купува в живота си 111 чанти и има 19 чифта обувки, от които носи само 7. Всяка жена прекарва общо 1 година в избиране какво да облече, а за по-красива кожа в древен Рим представителките на нежния пол са се мажели с пот от гладиатори, пише trud.bg.

Друг интересен факт за жената е, че тя може да пази тайна само 47 ч и 15 мин. Това не е никак учудващо предвид факта, че за един ден тя изрича 20 000 думи - с 13 000 повече от мъжа. Фактът, че господата говорят по-малко, не значи, че говорят истината - те лъжат по 6 пъти на ден, което е 2 пъти повече в сравнение с дамите.

Генетична мутация позволява някои жени да виждат допълнително милиони цветови оттенъци.

Най-младото разведено момиче е само на 10 години, а най-многото деца, родени от една жена, са 69. Дамите, които хъркат, докато са бременни, по-рядко раждат едри деца. 30% от бременните изпитват много силно желание да се хранят с негодни за ядене предмети, а според учени миризмата на бебе доставя на жената наслада като от наркотик.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X