Напишете дума/думи за търсене

Тоалети, подходящи за жени Телец

Представителките на тази зодия работя здраво, романтични са, упорити са, търпеливи и здраво стъпили на земята. Когато стане дума за мода, те предпочитат да изглеждат семпло, но класно и задължително секси.

Шорти по поръчка

Не може да сбъркате с дрехи, шити по поръчка. Това с пълни сили се отнася за карирани панталонки над коляното, които комуникират с вратовръзка в същия десен и палто до коленете. Лачените обувки са достатъчно убедителен завършек на тази „колежанска“ униформа.

Рокля и блейзър

Сивата рокля може да се превърне в шеметен фешън атрибут, ако я допилните с черен блейзър, асиметричен в предната си част, и квелурени обувки на ток с метални пластини около деколтето. Едрите сребърни бижута са добре дошли.

Кадифе

Дизайнерите и хората, които са наясно със звездите, твърдят, че този плат е създаден за жените от зодия Телец. Кадифеният костюм е непреходна част от модната история. На него не му трябват допълнителни аксесоари.

Кашмир

Ако нямате в гардероба си шал от кашмир и рокля от същия текстил, то веднага поправете тази фешън несправедливост. Изберете палто от букле или подобен нему плат. На краката приютете затворени обувки на ток с цветен десен. Голямата чанта в тотално различен цвят от този на ансамбъла е пожелателна.

Кожа и бижута

Кафявото и зеленото са едно от багрите, които най-много подхождат на дамите Телец. Гардеробът ви е непълен без дръзки огърлици, които да придружават кожените панталони – друг задължителен артикул сред дрехите ви. Обувките нека са високи, без значение дали са отворени или не.

Звездно зелено

Дънките и обикновената блузка с дълъг ръкав винаги може да бъдат извадени от ежедневието с яркозелена кожена торба и шал на звезди или други галактически обекти.

Фешън до коленете

Разбрахме се за зеления цвят и жените от този зодиакален знак. Пола няколко пръста под коляното, класически черни обувки на ток, блуза от същата страна на цветовата гама е тоалет, който няма да остави никой безучастен около вас. Изберете видно бижу, а за връхна дреха подберете джемпър, съчетаващ двата нюанса на аутфита. 0. Dress and Long Jacket

Каре и дюс

За тези от вас, които по-скоро си падат по цвета на морето, отколкото на планината, предлагаме този ансамбъл. Рокля по тялото, акомпанирана от обувки на ситно каре, и палто, отново в каре, е модно изявление, което ще бъде приветствано от останалите.

Рокля с принт

Приказна рокля, приказни обувки – комбинация, която особени би прилягала на жена Телец, която не иска да крие приказната дължина на краката си. Не се притеснявайте да допълните принта на дрехата с чанта с меланж десен, или животински принт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X