Напишете дума/думи за търсене

Приложения за дами, които искат да са в крак с модата

В това забързано време често ни се случва достатъчно минути за размисъл, свързан с дрехите на гърба ни, с лака върху ноктите, с прическата. Но пък желанието да бъдем красиви не отслабва с нашата заетост. На помощ пристигат приложения, които ще ни помогнат да бъдем в крак с модата.

Cloth


Благодарение на тази апликация може да запазваме, категоризираме и споделяме любимите си тоалети. Трябват ни само снимки на дрехите ни, които да качим в приложението. Cloth е свързан с базата данни на сайта за wunderground.com, който в реално време ни дава информация за времето навън, така че да сме още по-адекватни в избора си на одежди за деня.

Pose


И това приложението насърчава снимането на артикулите в гардероба и споделянето с другите. То дава възможност и за оценяване на нашия избор, както и за оставяне на коментари под снимките, с които да си сверяваме модния часовник.

OPI Nail Studio


Ако всеки път, когато се лакираме, се чудим какъв точно цвят да изберем, то тогава това приложение е само за нас. С него може да наслагваме виртуално различни цветове върху ноктите си, които да са съобразени с тена на ръцете.

Haircaster


Може всеки ден да четем хороскоп за душата, но трябва да сме наясно, че има и такъв за косата. Тази апликация използва местонахождението и типа на косата ни, за да ни каже как времето навън ще повлияе на буклите или на изправената ни прическа. Освен това ще ни подскаже и няколко трика как да се изглеждаме безупречно във фризурата.

Sephora To Go


Имаме нужда от ново червило, крем, пудра, фон дьо тен, но нямаме излишни минути за ходене безцелно по моловете. Този софтуер ще ни помогне с новостите в козметиката, ще даде отговори на това кое подходящо за нас и ще ни спести лутане из щандовете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X