Напишете дума/думи за търсене

Мисли нестандартно и спечели стипендия за Istituto Europeo di Design!

Мислете нестандартно, за да разкриете творческото си амплоа. Участвайте и можете само да спечелите!

Ако сте на възраст до 28 години и мечтаете да учите мода, дизайн, визуални комуникации или мениджмънт в Милано, Рим или Барселона, Istituto Europeo di Design (IED) ви дава възможност да спечелите стипендия в размер на 50% от таксата в избранат от вас бакалавърска или тригодишна програма.

Какво е необходимо? Подгответе мотивационно писмо и проект – портфолио или друг вид презентация, която да представи Вашата творческа страна по креативен и оригинален начин. Имате време до 15 юни 2016 г, когато е крайният срок за изпращане на документите за кандидатстване за стипендията.

Подробна информация за конкурса и програмите в IED можете да получите от агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“ на [email protected]. В качеството си на официален партньор за България, агенцията съдейства напълно безплатно по време на целия процес по кандидатстване в IED.

Победителите, които най-силно са впечатлили IED, ще бъдат обявени от представител на Istituto Europeo di Design на 25 юни в София. Тогава ще имате възможност и да се срещнете лично с представителя на академията, да зададете своите въпроси, както и да направите интервюто за прием в избраната от Вас програма.

Информация за часът и мястото на събитието ще бъдат публикувани тук.

Istituto Europeo di Design (IED) е най-големият частен институт за мода, дизайн, визуални изкуства и комуникации в Европа. Програмите в IED са с професионална насоченост, а сред партньорите на института личат компании като The Coca Cola Company, Conde Nast, Samsung, Sony|BMG, Apple, Prada, Louis Vuitton и Lamborghini.

X