Напишете дума/думи за търсене

Българската принцеса на Саксония: Илюзия е, че ще срещнеш принц на бял кон и няма да работиш

През целия си живот българката Теофана фон Заксен, която носи титлата принцеса на Саксония, не е спирала да работи. „И милионер да си, ако не работиш, все някога ще ти свършат парите. Аз самата и моето семейство живеем със средствата, които сама изкарам”, каза по Би Ти Ви тя.

За срещата си преди време с принц фон Заксен тя разказа: Срещнах един много мил млад човек, не знаех че е принц, който много се погрижи за мен. По това време тя е "успешна госпожица в бизнеса". 7 години не можела да роди дете. Един ден монах й казал: трябва да построиш църква. Тя възстановила параклис и на следващата година родила здраво дете. Тя има общо 4 деца.

Когато някой полицай ме спре, че съм спряла накриво, ми казва: "Паркирането по правилен начин и за принцесите и задължително", разказа Теофана фон Заксен. Като дете тя живяла на улица "Московска" в София, после ги пратили за 7 години на село. "Ние бяхме необичаната класа от социалистическата държава". Баща й е Петър Аладжов, известен финансист, върховен комисар по стопанските въпроси в Царство България.

Теофана фон Заксен не спира да работи за благотворителни каузи у нас и в чужбина.

На въпрос какво би казала на младите момичета, които търсят принца на своя живот тя каза: Идеята, че идва един принц на бял кон, жени се за мен и аз съм принцеса и няма да работя и ще имам богатство, са илюзии. Днешните семейства на благородници се трудят много.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X