Напишете дума/думи за търсене

Модно изящество на ток

Има жени, които за нищо на света не биха се качили на кокилести обувки, не биха експериментирали със симбиозата между дупките по тротоарите и токчетата на обувките си. Има и такива, които пък не може да си представят да излязат от дома си с нищо друго освен с кокетен чепик с по-приповдигнат ръст. И ако за вас лятото е най-секси сезон, значи няма как тази сексапилност да не се отрази и върху стъпалата ви.

Ахилес в бижута
Слабото място на Ахил може и да е било едноименното сухожилие, но със сигурност няма никаква слабост в избора на високи обувки, приютили в задната си част елегантни бижута. Ако пък и токът е набразден, още по-шармантно изобилие.

Животински принтове
Явно скоро модата да носим върху себе си животни или материи, наподобяващи техните окраски, скоро няма да ни подмине. Летните боти с повечкото каишки в нюанса на фауната са добра алтернатива на сандалите.

Завързани здраво
Ако харесвате боти, но ги предпочитате изчистени откъм цвят, изберете модел, който включва в себе си повече връзки. Вървят елегантно с пола до коленете или с къси панталонки.

Залези и палми
Обичате да експериментирате и не се страхувате смело да изразявате модните си авантюри. Заложете на обувки с тропически мотиви – такива, които включват в себе си палми, залези, изгреви, море. Идеален подбор за лятната ваканция.

Като морското дъно
Понякога се прехласваме по картички от екзотични места и снимки на приятели във Facebook, заснети на другия край на света. Изумрудени води, бели пясъци, загорели от слънцето тела. Понякога смайващият цвят на смарагдите намира място и върху краката ни под формата на обувки.

Метални токчета
За обитателките на нашата татковина почти всяка община е приготвила по една допълнителна, непотърсена от нас екстра, що се отнася до селищна инфраструктура. Дупките в плочките на тротоарите. Ако сте достатъчно смели и заможни, най-вероятно не ви пука, че половината ви ток остава в цимента, асфалта и прочие пътни настилки. Но ако сте от тези, които не искат да правят компромис с външния вид на обущата си, то тогава може би не е лоша идея да изберете токчета с метални токове.

Обувки с жабо
Кой казва, че къдриците и финтифлюшките са най-адекватно разположени върху дрехите. Сменете местата им и ги разположете важно върху деколтето на обувките ви. Представете си колко забележителни ще бъдете, ако се появите на градинско парти с обувки, придружени от класно жабо.

Обувки с категоричност
Лятото е време за смели, но стилни фешън решения. Изберете за по-хладните дни от този сезон затворени обувки с цветни капси. Ако искате да залитнете леко в Ориента, допълнете ги с подходящ десен шалвари или дълга пола.

Пурпурно слънце
Представете си колко грациозно ще изглежда лилаво-жълтата комбинация върху тялото ви, което току-що се е сдобило с отпускарски загар. Лилави сандали с каишки от велур и слънчева туника или рокля = безкомпромисно усещане за стил.

С въже около глезена
Сандалите с въженца са хем ексцентрични, хем свободни. Чудесно си пасват със скини джинс или дънкови шорти.

С пискюли
Няма как да останете незабелязани, ако заложите на високи сандали с пискюли и рокля с ресни от обърната кожа. Все едно Покахонтас току-що е сменила мокасините с последния писък на модата.

С помпони
Ако черните сандали с високи токове ви се струват прекалено скучни и стерилни, винаги може да им придадете закачливост и усмивка, избирайки модел с цветни помпони. Комбинирайте ги с пола или рокля в нюанс, наподобяващ този на косматите топчици.

С флорални апликации
Жегата бързо изсушава и увяхва и най-издържливите цветя, но и тя си има цаката и се намира върху обувките. Представете си колко красиви ще изглеждат стъпалата ви с декоративни цветя от кожа, набук или велур.

Със солидни цветове
Харесвате да ходите с обувки на ток и платформи и не ви е страх да избирате такива, които съчетават в себе си няколко цвята. Този модел идеално се връзва с туника и клин, подходящо е и съчетанието с плетена рокля.

С топчета и друга геометрия
Представете си колко закачливи ще изглеждат краката ви, обути в обувки на ток, приютил върху себе си разноцветни токчета. Същото намигване може да направят и чепици, които не се страхуват да бъдат изразени и с други геометрични фигури.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X