Напишете дума/думи за търсене

Модерно облечени за среща

Вечеря навън с любимия трябва да е комфортно и симпатично събитие, на крачка от рутинно ежедневие. Не е нужно да си купуваме нови одежди само защото ще имаме романтична среща с партньора си. Необходимо е тук-там да прибавим нужния аксес оар и магията е налице.

Кожа и райе
Ако не ви допада да сте прекалено захаросана, заложете на по-предизвикателната нотка, която дават кожата и райето. Доброто старо кожено яке, осезаемо малиново червило и по-къса дължина на роклята ще придадат пиперливост на срещата.

С 3/4 дълъг ръкав и шармантна шапка
По-хладните дни се задават, но ако не харесвате тежестта на мантото или пуловера, заложете на роклята с 3/4 ръкави. Ако я изберете в неутрален цвят, използвайте свободата да акцентирате върху по-нюансирани детайли в тоалета. Цветни велурени обувки и шармантна шапка в комуникиращ колорит – определено ще направят впечатление на ухажора.

Навити крачоли и висок ток
Падате си по по-спортния тип дрехи. Тогава защо да променяте стила си само защото имате среща с мъж, който вълнува сърцето ви. С раздрани дънки с навити крачоли и обувки на висок ток няма как да сбъркате. Със сигурност ще внесат търсения ефект върху мъжа, с когото сте излезли.

Класика в деним
Безспорно е, че денимът е едно от най-гениалните творения на човека и затова не е чудно, че е масово предпочитан за лежерни и понякога и за по-официални случаи. Деним с деним е доста популярна комбинация. Пола до коляното с фронтално разположена цепка и риза от същата материя с навити ръкави, допълнени от изрязани сандали – виртуозен тоалет, който влюбва още повече.

С корсет и дънки
Ако сте намислили с любимия да ходите на кино, а после да похапнете в гурме ресторант, тогава съчетанието на дънки, фатално червени обувки на ток и корсет е добро предястие на вечерята. Експериментирайте с чантата и бижутата, няма как да сбъркате.

С щампа
Всяка дама има нужда от тренчкот в гардероба си. Ако има опасност от валежи или нощта е хладна, съчетайте палтото с рокля на цветя или друга щампа -това ще внесе усмивка в тоалета ви. Обувките на ток са за предпочитани.

Любовта не е до коляното
Често забравяме колко шикозни и изискани са полите до коляното. Дантелена блуза, лачени обувки със средно висок ток и пусната коса – красива сте от пръв поглед.

Дантела и пантера
Дантелата е една от материята, която придава едновременно усещане за секси и нежност. Освен това изглежда момичешки и не е капризна на комбинации. Ако подберете рокля в пасивен цвят, не е лоша идея да я съчетаете с аксесоар, който изпъква. Черното върви интересно с клъч в животински принт. Подберете обувки, които да комуникират добре с колорита на чантата.

Лежерен шик
Кой казва, че лежерното не може да бъде изящно. Всички сме наясно как високата обувка преобръща да секунди усещането от целия ни аутфит. Скини джинс с прорез на коляното, риза, която се подава под пуловера, и чанта, заявяваща смело, че разбирате от мода. Трябва ви още само влюбено сърце, за да имате най-брилянтната среща.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X