Напишете дума/думи за търсене

Тайната на добрата форма на Кейли Куоко

Сладурката от „Теория на големия взрив“ показва все по-добра форма. От леко закръглена в предишните сезони, днес тя е изключително спортна. Какви са тайните й?

Кейли Куоко изненада феновете си с новината, че само 20 месеца след като сключи брак, ще се развежда. Двата със съпруга й тенисистът Райън Суитинг са обявили в молбата, че имат непреодолими различия и искат да се разделят.
Въпреки трудния период за актрисата, тя изглежда все по-добре и по-добре. Дали отслабва от стрес, питат се нейни почитатели? Всъщност не. Кейли признава, че спазва стриктен хранителен и спортен режим.

Куоко разкрива в интервю, че преди време е имала навика вечер да яде сладко. Омитала шоколади, бонбони и бисквити. Това било за нея начин да се справи със стреса от деня. Любими й били най-вече желираните мечета. В един момент обаче казала „стоп“ и решила да промени всичко.

Един ден свобода

Днес актрисата спазва безглутенов режим на хранене и признава, че това се отразява положително не само на фигурата й, но и на здравето й. Кейти е категорична, че не е била алергична към глутена, но откакто не го консумира не страда от безсъние, от главоболие и не изпитва пристъпи на ужасен глад. Освен това тя ограничава и консумацията на месо и залага предимно на плодове и зеленчуци.

За да не се стресира организмът й обаче, актрисата си позволява от време на време по един ден да яде всичко, което обича – пица, бира, шоколад. Разбира се, тези дни на свобода не бива да са повече от веднъж на две седмици.

Хот йога

Неслучайно героинята й Пени в последните сезони се занимава с йога. Всъщност самата актриса от години е почитателка на това учение. Тя разкрива, че се занимава поне пет пъти седмично. Куоко много обича и модерната хот йога. Става дума за йога асани, които се изпълняват в затоплено помещение. Най-често температурата е около тази на тялото 36-37 градуса, но актрисата разкрива, че когато се изпълнява физическа активност дори при тези градуси, ефектът върху метаболизма е невероятен.

Куоко казва, че много харесва йогата, защото е достъпна за всички и не изисква определи специални условия за практикуването й. Нещата при хот йогата са малко по-различни – тя не се препоръчва за хора с високо кръвно, с проблеми със сърцето, както и за бременни. Освен това тя може да се изпълнява само в професионално студио с инструктор.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X