Напишете дума/думи за търсене

Специално подбрани екстракти от растения помагат при гастрит, колит, запек

През последните години учените успешно разработват екстракти от билки и растения, известни от народната медицина на различни райони, с изследван състав и доказан здравословен ефект.

Забързаният ритъм на живот, нередовното хранене, стресът и редица други предпоставки водят до храносмилателни проблеми като гастрит, колит, синдром на раздразненото черво, запек. Назначеното от лекаря лечение включва и диета, богата на витамини и минерали. В помощ могат да бъдат народната медицина и хранителните добавки, особено тези, които съдържат екстракти с доказан здравословен ефект. Комбинацията от няколко растителни екстракта дава синергичен ефект на засилване на действието им.

ГАСТРОХЕЛП е хранителна добавка, базирана на научни изследвания върху растителните вещества, които влияят благоприятно на храносмилателната система. Екстрактните форми са по-резултатни, а здравословният ефект се дължи на стандартизацията по активни субстанции, извлечени от билките.

Ефекти от приема на Гастрохелп при гастрит, колит, запек:

• Действа благоприятно на лигавицата на стомаха и червата

• Подкрепя храносмилането и функциите на червата

• Подпомага метаболизма на глюкозата

• Спомага за редовното изхождане

Съставки на Гастрохелп:

Ленът съдържа слузни вещества и масла, които действат благоприятно върху лигавицата на стомаха и червата и освен това подпомагат редовното изхождане. Ленът улеснява храносмилането, усвояването на хранителните вещества от храната и цялостното добро функциониране на стомаха и червата, особено важно при раздразнени черва и запек.

Алое - биоактивните вещества, съдържащи се в екстракта от алое активно подкрепят ензимните и физиологичните регенеративни функции на храносмилателната система при киселини, гастрит, колит.

Зелен чай – екстрактът в Гастрохелп съдържа 60% полифеноли, които са изключително важни за здравето антиоксиданти, противодействащи на възпалителните процеси, те забавят процеса на стареене на клетките и подпомагат метаболизма на глюкозата.

Съвременната фитотерапия е насочена към съчетаване на екстракти от различни растения. Това гарантира точна дозировка на биоактивните вещества във всяка капсула и запазване на качеството на съставките. Специалната рецептура на полската хранителна добавка Гастрохелп е в помощ за здрава лигавица на стомаха и червата при гастрит и колит, както и за редовно изхождане при проблеми със запека.

Продуктът може да се закупи от аптеките или директно от вносителя до края на август с безплатна доставка Гастрохелп, 80 капсули с ПОДАРЪК 5 пакетчета Колон С, 10 g с фибри от Plantago ovatа, пробиотици и пребиотици за здрави черва.

А-Зет Медика България, официален представител на A-Z Medica, Полша, тел.: 02 983 11 81, www.azmedica.bg

X