Напишете дума/думи за търсене

Търсите половинка? Ето къде да я намерите – втора част

В ерата на виртуалното всеки ден се пръква нова форма на срещите онлайн. В интернет се предлага от дигитално пиле биомляко. Кои са най-новите приложения, с които бихте могли да намерите така лелеяната от вас любов.

Once


Случвало ли се е да не може да изберете сред всичките съобщения, които получавате на имейла си за достъп от сайтовете за запознанства, на които сте се регистрирали? Е, това приложение ви дава възможност да редуцирате навалицата. То ще избере по различни критерии най-подходящия за вас кандидат, а вие имате 24 часа да решите дали се харесвате и дали искате да продължите комуникацията.

Align

Ако четете постоянно хороскопа си, то тогава това приложение е само за вас. То ви позволява да изследвате романтичната съвместимост с това, което ви говорят звездите. Срещнете мечтания любим според предначертаното от звездите.

At First Sight

Любовта понякога се случва от пръв поглед и тази апликация доказва именно това. Тя позволява на ползвателите да си направят видеопрофили, в които да представят себе си в най-добрата светлина.

Coffee Meets Bagel

Това приложение използва Facebook, за да намери най-подходящото човече за вас сред приятелите на приятелите ви. Интерфейсът му прилича на игра и е доста лесно за управление.

Grouper Social Club

Предлага се в два варианта – като сайт и като приложение, и е нещо подобно на спийд дейтинга. Посредством него може да избирате любовни другарчета и за приятелите си, с които бихте искали да отидете на групова среща. Така хем по-безопасно, хем по-забавно, ако нещата не потръгнат с претендента за сърцето ви.

HowAboutWe


Този софтуер позволява не само да локализирате хора, които имат интерес да ходят на среща и се намират близо до вас, но и да откраднете някоя и друга яка идея за любовна среща.

HighThere!

Ако си падате по видеоигрите или по футбола, това е апликацията, която ще ви намери евентуален партньор със същите интереси като вашите. Друго си е да имаш основа, на която да стъпиш за разговор, особено на първа среща.

към първа част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X