Напишете дума/думи за търсене

Първа пролет в гардероба

Кокичетата вече се усмихват от градините, игликите са на път да се усмихнат от саксиите на балкона, а фрезиите вече ароматизират домовете ни.
Пролетта идва, а това означава, че на мода отново ще бъдат пастелните тонове, флоралните мотиви и всичко, което минава за женствено.

Фешън в пастелно
Харесвам елегантната ненатрапчивост на този сезон. Хем е осезаем, хем не е толкова крещящ като жежкото лято. Пролетта предполага пастелни тонове, които еднакво добре прилягат на панталони по тялото и на неприбраните все още пуловери в скрина. В по-топлите дни може да прибирате палтата, но задължително имайте около врата си вълнен многопластов шал. Повдигнете осанката си с обувки на ток. Чантата нека е голяма, бижутата - много.

Блейзер и пола
Комбинацията розово и синьо е една от непреходностите в модата. Ако сте от дамите, които харесват този двойствен колорит, значи сте готови за пролетта. Пола, събрала в себе си нежността на дантелата, риза и блейзър в цвета на небето винаги са добра компания на обувки на ток с метален връх, който да комуникира с копчетата на връхната дреха. Чантата може да е блестяща или от по-скромно „потекло“, непознаващо пайетите.

Розови мисли
Живот в розово, розови очила, дрехи в розово. Пролетта е цветна и не пести багри. Стане ли дума за женственост, розовото никога не е лоша идея. Придава момичешка деликатност и е ненатрапчиво. Сменете малката черна рокля с розова. Изберете чанта в неутрален нюанс. Бялото е подходящо. Колкото до обувките, няма как да сбъркате с бежовия оттенък.

В бяло от главата до петите
Концепцията за бялото винаги ми е допадала. Няма грешка в този цвят. Придава свежест, щипка невинност и свобода. А пролетта изисква тези неща. Бели маратонки или кецове, изтъркани бели джинси или неподгънати дънки по тялото, вталена риза. Ако все пак ви липсва колорит, изберете аксесоари в цветната гама. Едни огледални очила понякога са достатъчни, за да дадат подходящия акцент.

Средна дължина в лила
Пролетта е най-удачният сезон за поли с тази дължина. Те позволяват да ги съчетаете с почти всичко. Особено им прилягат къси ризи или такива, които смело сте завързали над пъпа си. Изберете лачени обувки на ток с тънки каишки. Клъч с цвят, различен от този на чепиците. Украшенията може да са прекалено видими – ще компенсират семплия вид на долната част на ансамбъла.

Животински принтове
Природата се събужда, модният звяр у нас - също. Ако сте в настроение за нещо дръзко, пробвайте панталони с висока талия в животински принт. Останалите дрехи и аксесоари нека са подвластни на черното. Класически обувки на ток, голяма изчистена чанта, блуза под бюста и сако – комбинация, която не оставя никого безразличен, а вас ви сдобива с короната на фешън икона.

Цветя до коленете
Пренесете цъфналите градини върху себе си. Флорална пола тип молив, кадифени обувки на ток, голяма чанта в ярък цвят и неутрална блуза е всичко, което ви трябва, ако сте тръгнали на първа среща. Няма начин мъжът отсреща да не се влюби във вас и в стила ви.

Шал и дънки
Въздълъг шал с ресни ала кимоно е перфектната връхна дреха за пролетта. Това е идеалното допълнение към дънките и потника, с които посрещаме топлината на този сезон. Ако сте по-смели, поканете върху краката си обувки с платформи и отворени пръсти. Придайте шармантност на тоалета с широкопола шапка, а чантата нека е голяма и в топъл нюанс.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X