Напишете дума/думи за търсене

Ставни и мускулни болки, болки в гърба, скованост...

Доц. Георгиев и проф. Хлебаров предлагат решение – иновативен биопродукт срещу възпалителните процеси.

След дълги години на научни изследвания и експерименти заедно с екип на на проф. Хлебаров, име с широко международно призвание, успяхме да създадем един отлично работещ биопродукт срещу възпалителни ставни болки – „Артроксин“. „Артроксин“ е концентриран извлек от смолата на билката бозвелия, известна като болкоуспокояващо още от древните санскритски текстове отпреди хиляди години. До ден днешен в китайската медицина растението се използва много широко по различни начини за облекчаване на ревматоидни артрити, при остеопороза, подагра, ставни и мускулни болки, болки в гърба, шипове и дископатии.

Основните активни компоненти с антивъзпалително действие в смолата са бозвелиевите киселини КВА и АКВА, които блокират синтеза на левкотриени – хормоноподобни вещества, един от основните фактори за възникването на възпалителни процеси.

Двете киселини оказват положително влияние върху ставната скованост, подходящи са и при случаи на преждевременно „износване“ на ставите и гръбначния стълб, както и при системно натоварване на носещите стави /при тежък физически труд, при спортисти, наднормено телесно тегло и др./, както и след травми на опорно – двигателния апарат.

За разлика от нестероидните противовъзпалителни медикаменти, тези киселини не засягат простагландините. Същевременно имат способността на стимулират процесите на възстановяване на хрущялната и костната тъкан. Формулата подобрява притока на кръв, нарушен от спазми на кръвоносните съдове. „Артроксин“ е разработен в течна форма и затова се абсорбира пълноценно и ефективно, въздейства директно на клекъчно ниво. Веднъж достигнал оптимални нива на насищане в организма, продуктът може да подсигури облекчаване на симптомите на артрозите за период от няколко месеца до година, има траен ефект върху ставните огнища.

На базата на опита, на резултатите в лечението на наши пациенти с различни оплаквания, обръща внимание доц. Георгиев, препоръчителният първоначален курс на прием е от 3 до 6 месеца с поддържаща терапия два пъти годишно, в зависимост от тежестта и вида на заболяването на опорно – двигателната система. „Артроксин“ може да бъде използван и при мигрена, добре се повлияват и пациенти с болест на Бехтерев.

Продукта „Артроксин” можете да поръчате директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата http://tonik.info/arthroxin/или в аптеките.

X