Напишете дума/думи за търсене

Най-кратките холивудски бракове

“Като се обичат младите, да се вземат!”... и така, докато разводът ги раздели.
Кои прочути двойки си разделиха по бързата процедура панелите и трабанта?

Дженифър Лопес и Крис Джъд
Бракът между латино красавицата и танцьора продължава гордите четири месеца. Няколко седмици преди ексизгората на Бен Афлек да прекрачи прага на бракоразводната зала, споделя на всеослушание, че Крис е донесъл в живота й ведрост и светлина. Отъждествява го с месия на любовта, който е нейният пристан по време на буря. Явно обаче не е могъл да се опълчи на цунамито с нежно име Дженифър.

Кармен Електра и Денис Родман
Силиконовата звезда от “Спасители на плажа” и ексцентричният баскетболист
бяха женени по-малко от сбора между два плейофа и десет снимачни дни. Явно на
миньончето Електра й е било непосилно да гледа в очите високия два метра и един
сантиметър татуиран бивш любовник на Мадона. След деветдневни тренировки по овчарски скок подава молба за развод.

Лиса Мари Пресли и Никълъс Кейдж
След 107 дни безоблачно гукане с дъщерята на Краля на рока Никълъс Кейдж решава, че му идва в повече да слуша денонощно Love Me Tender. Наследницата на легендата Елвис отчита като “голяма грешка” това, че въобще е решила да се даде на “призрачния ездач”. Преди това Лиса Мари е законна благоверна на Краля на попа Майкъл Джексън в продължение на почти две лета Господни.

Дрю Баримор и Том Грийн
Русото момиченце от “Извънземното” порасна и научи, че любовните отношения с мъжките земляни са по-подходящи за нея. Кръщелницата на София Лорен се зарази от чувството за хумор на комика Том Грийн и реши да се смее с него цял живот... или поне шест месеца.

Шанън Дохърти и Ашли Хамилтън
Актрисата от култовия тийн сериал “Бевърли Хилс 90210” е известна със скоростта,
с която забива гаджетата си. Две седмици след като се запозна със сина на своя колега Джордж Хамилтън – Ашли, тя вече му беше нахлузила брачния хомот. Пет месеца по-късно обаче го натирва от семейното им ложе.

Чад Майкъл Мъри и София Буш
Едва дочакали режисьорът на сериала One Tree Hill да каже “Начало”, Чад и София пренесоха тв романса си в живота. След като две години си играха на гаджета, решиха да си пристанат. Но играта на къща оцеля само пет месеца. Причината за развода се оказа палавата Парис Хилтън, която оплете неверника Чад в богомолската си мрежа.

Рене Зелуегър и Кени Чесни
Бившата половинка на Брадли Купър и Джордж Клуни също се поблазни от бленувания от почти всяка жена булчински вид. Съдбата срещна носителката на “Оскар” и кънтри певеца на благотворително събитие. След като се
ожениха на плажа, седем месеца след това си казаха “сбогом” в бракоразводната зала.

Бритни Спиърс и Джейсън Алън Александър
Бракът между певицата и нейния съученик продължи точно 55 часа. Двамата си казаха “да” в меката на несериозните венчавки Лас Вегас. Още преди да
е успяла да направи по едни палачинки, изпълнителката на Oops, I Did It Again се оказа отново мома. Кратката Менделсонова авантюра беше анулирана,
преведено на нашенски това означава, че този семеен съюз никога не се е състоял.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X