Напишете дума/думи за търсене

Чанти за различните типове жени

Ако някой твърди, че чантата няма значение, не му вярвайте. Друго си е да имаш под ръка чанта, която чудесно пасва на твоята индивидуалност.

Здраво стъпила на земята

Тази жена не се свени да нахлузи дънки с открити колене, да качи осанката си на ток, да преметне през шия флорален шал и да напъха цялото си ежедневие в квадратна чанта със заоблени ръбове с капси на дъното. За нея кафето за из път е почти толкова задължително, колкото и по-едрите бижута.

Интровертна

Този тип дама не обича да се набива на очи, затова би предпочела тъмни панталони или кожен клин. За горната част на тялото би предпочела монохромна блуза и жилетка или сетре, които да „скрият“ нейния свят. Чантата също е в неутрален цвят с допълнителен джоб, в който могат да се „скатаят“ още малко тайни.

Стара душа

Клоширана пола на райе или друга геометрична фигура, обувки на висок ток и чанта, достатъчно голяма, че да побере мъдростта на няколко живота, е удачно за жените, които знаят повечето екзистенциални отговори.

Флиртаджийката

Дълга пола солей, акомпанирана ефирно с дантелена блузка, е тоалет, който със сигурност би пратил правилното послание, ако имате среща с мъж. На флиртаджийския уклон ще приляга малка чанта в дюс, подкрепена от „златна“ верижка.

Романтичката

Не може да се говори за романтика и да оставим розовия цвят и всичките му производни извън лакърдията. За дами, които са влюбени в приказките за вечни любови и галантни мъже, най-подходящи са чантите ала плик в нюанса на цикламата. Същото важи и за обувките.

Пътешественичка

Няма как да обикаляте света с клъч или друга миниатюрна дамска чанта. Разбира се, най-удачна за световните ви похождения е раницата, неотлъчно следвана от слънчевите очила и шапка.

Екстровертна

За разлика от интровертната дама тази обича да показва какво се случва в нея не само с думи, но и с аксесоари. Тя предпочита всички около нея да знаят марките на дрехите, обувките и чантата й. Колкото по-показно, толкова по-екстровертна.

Спортна

За дамите, които обичат да спортуват, но не обичат да влачат повече от една чанта със себе си, чанта ала торба е идеална хем за всекидневните им аксесоари, хем за побирането на маратонките и фланелката за спорт.

Артистична

Как да покажете, че не се кефите особено на идеята да сте част от масовката? Ами започнете с дрехите и аксесоарите към тях. Одеждите може да са разноцветни или да има само един, но забележителен акцент в целия тоалет, но чантата най-добре да е в различна форма от обичайната квадратно-правоъгълни.

Креативна

Един от начините да изразите твореца у вас, е като поканите в аутфита си чанта, която спокойно би могла да мине за друга вещ от битието ви. Няма нужда да претруфвате тоалета, чантата е достатъчно приковаваща вниманието. Ако все пак ви се ще с една идея повече помпозност, заложете на бижутата.

Свободолюбива

Свободният дух може със замах да бъде изразен с чанта на ресни, прозрачна пола, дебел колан, завързан небрежно, и изобилие от едри и пищни накити.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X