Напишете дума/думи за търсене

Приложения, които ни трябват

Човек и добре да живее, все някога прибягва до смартфона и до прилежащите му приложения. Хвърлете един поглед на списъка с апликации, които ще подпомогнат връзката, ще подобрят здравето и кариерата ни само с един клик.

KillSwitch
Това приложение дискретно изтрива всяка следа на някогашната ви половинка от вашия Facebook профил.

Sleep Cycle
Тази аларма ще анализира спящите ви навици и ще ви събужда тогава, когато се намирате в най-леката фаза на съня – нещо, което ще ви кара да се чувствате по-скоро освежени, отколкото гроги.

Goodreads
Държи под око всичките книги, които сте прочели, които искате да прочетете и дава информация за това какво мислят другите за желаните от вас четива. Освен това препоръките са убийствени.

Omvana
Апликация за тези, които обичат да медитират и релаксират благодарение на музикален фон. Помага за това да сте наясно коя музика е подходяща за различните ви състояния.

Mextures
Забравете за Instagram и Photoshop, това приложение предлага масивна колекция от филтри, текстури и прочие технологични благинки за снимките.

Packing Pro
Все едно майка ви е в хола. Но вместо тя да ви натяква за това или онова, тази апликация няма дави позволи да забравите абсолютно нищо, когато стане дума да тръгнете на път.

Mint
Най-лесният начин за бърз достъп до всичките ви банкови сметки, което ще ви даде възможност да взимате по-добри финансови решения.

MyPill
Ако не искате да пропускате дори едно хапче, то тогава се доверете на това приложение.

Beautiful Me
Улавя моментално оттенъка на кожата и измерва промените в нея, подсказващо какъв би бил най-подходящия грим или цвят на косата.

Pepperplate
Това е вашият помощник-готвач. С него управлявате рецепти, създавате менюта, планувате вечери.

Clue
За дамите, които искат да заченат, това приложение дава достатъчно адекватни изчисления за овулация, проследява ден по ден фазата на цикъла и помага да разберете на какво се дължат промените в настроенията ви.

GateGuru
Задължителна апликация за тези, които обичат да пътуват. Благодарение на него ще се освободите малко от стреса, натрупван от подреждането на багажа, та чак до излитането на самолета.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X