Напишете дума/думи за търсене

Здравословното състояние на Анита Мейзер се влоши, свали 10 килограма в затвора

Анита Мейзер с белезници в съда Снимка: Архив

Анита Мейзер се намира в много лошо здравословно състояние. Прочутата варненка не хапвала храна с дни зад решетките. Срещала се само с адвокатите си и се оплаквала, че страда от безсъние, твърди в. "Уикенд".

Анита се страхува дори за секунда да затвори очите си, за да не се преповтори като на филмова лента кошмарът от 14 август, когато любимият й мъж Николай Димов издъхна в семейната спалния след поредната ударна порция секс. Тя все още не вярва, че Ники вече не е сред живите. От мъка и плач брюнетката е смъкнала над 10 килограма. Постоянно треперела и не била в състояние да се концентрира.

„Всички приятели, които й останахме след драмата, защото някои побързаха да се отрекат от нея, като я нарекат убийца, се тревожим за състоянието й. Дочухме, че плаче с дни. Лабилна е, но отказва успокоителни. Не иска и никакви храни отвън. Дори черен шоколад отказа да й изпратим. Стопи се за седмици.", издават запознати с трагедията на силиконката.

Мейзер разполагала със записи на различни порно фестивали. Нямала задръжки и лесно правела впечатление на силния пол със своята ненаситност и издръжливост в спалнята. За физическата й мощ способствали редовният фитнес и здравословното хранене, което вече нямала как да практикува в затвора.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X