Напишете дума/думи за търсене

Приложения за сърцето и гардероба

Разкъсвани между работенето в офиса до късно, две тренировки на седмица, някой и друг рожден ден и диетата, която се опитваме да спазваме, сме си направо жонгльори в дебрите на живота.
Как да помниш всичките си ангажименти. Слава Богу, че има смартфони, които обичат да помнят вместо нас. Viber, органайзери, календари, имейл приложения и прочие софтуери ни помагат да преминем през ежедневната лудница.
Добрите програмисти са помислили за апликации, които всяка жена не е лошо да има върху телефона си.

Textalyzer

Излизаме за уж по едно малко, а се оказва, че сме гаврътнали бутилка вино, без да разберем. Опиянение, което ни е накарало безразсъдно да пращаме съобщения на бившия си любим. Нещо, за което съжаляваме кански на заранта. За да си спестим това неудобство, е измислено приложението Textalyzer. То ни дава възможност да направим забранен списък с мъже и хора, на които не бива да пишем съобщения и единственият начин телефонът ни да позволи да се посрамим е, като решим серии от пъзели и минитестове - ако се провалим, апликацията запазва съобщението ни 12 часа, преди да го изпрати. Достатъчно време да изтрезнеем и да видим какви глупости сме щели да натворим.

Stylebook

Въпреки че гардеробът ни пращи от дрехи и обувки, то със сигурност доста често си казваме, че нямаме какво да облечем. Това приложение ни напомня точно обратното. То сортира вашите любими тоалети по размери и стилове, предлагайки ви точната комбинация за конкретния ден. Само трябва ад направите по едно фото на тази или онази пола, рокля или панталон.

Find My iPhone

Ако сте притежателки на iPhone и имате малки деца, които обича да си играят с телефона ви, то най-добре да инсталирате това приложение. Няма нужда да изпадате в паник атаки всяка сутрин на тръгване към работата. То позволява на потребителите си да се регистрират в онлайн акаунт, който записва GPS координатите на телефона ви и по този начин може да локализирате слушалката си.

Evernote

Ако ви липсва добрият стар диктофон, не тъгувайте. Това приложение е идеалният личен асистент. На него може да записвате всичките си задачи на деня, независимо дали са под формата на снимка, гласово съобщение или текстово, и да ги разполагате досущ като лепящи виртуални листчета на десктопа на лаптопа или на друга джаджа.

Circle of 6

Ако сте на път да изпаднете в опасна ситуация, може да е трудно да се обадите на някого за помощ, да не говорим, че той може да не вдигне в този момент. Затова това приложение ни пази гърба, давайки възможност да сигнализираме на шестима души едновременно за това, че имаме нужда от спасяване. То изпраща пулсации към тях, както и вашите координати.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X