Напишете дума/думи за търсене

Тенденции в есенния гардероб

Готови ли сте да посрещнете с фанфари есента? А вашият гардероб знае ли, че след малко ще му скриете летните дрехи и ще трябва да го ухажвате с одеждите на по-хладния сезон? 

Никога не е лесно да кажеш чао на дългите, лежерни летни дни и на тяхната непретенциозна мода, но пък есента има своите фешън красоти също.

Вечната кожа

Независимо дали говорим за естествена или изкуствена кожа, тя винаги е стилна. Някои природозащитници биха ме оборили за дрехите, направени от първия вид кожа, но е факт, че кожените якета особено скоро нямат намерение да абдикират. Те вървят с рокли, с поли, с дънки и с всякакъв тип одежда, която ни придава по-бунтарски вид. Големите бижута никога не са излишни на една рокерия.

Якетата тип бомбър

Ако не сте фенове на кожените якета, тогава извикайте на помощ спомена за бомбър якетата, които ще бъдат особено модерни тази есен. Те са дреха, която може да е доста гъвкава в своята разновидност. Някои модели могат да са по-спортни, а други да придават дори интересна елегантност на целия ви тоалет. Рокля или пола до коляното са неща, които доста ще му отиват.

Металикова тенденция

Този тренд е перфектен за дами, които обичат да блестят и не са особени фенове на по-пастелните есенни тонове. Добавяйки „метална“ дреха сред останалите ще даде една различност на аутфита и на деня ви. Не се свенете да комбинирате аксесоари от различни метали.

Колкото повече косми, толкова повече разкош

Късите палта от дълъг екокосъм могат да изгледат доста стилни, ако ги съчетаете с подходящите им компаньони. Те вървят добре с панталони по тялото, къси сака и велурени боти. Не пречи, ако поканите и любимия си модел шапка.

Велурени поли

Полата не е запазена част от униформата на лятото. Тя елегантно може да прелее ефирността си и в по-хладните вечери и дни на есента. Най-подходящи за новия сезон са дългите велурени поли, които може да флиртуват с дългите си цепки. Хем комфортни, хем секси.

Свръхдълги ръкави

Пристига времето и на пуловерите, които на мен лично ми изглеждат доста секси дреха. Особено тези, които са свръхголеми и с прекалено дълги ръкави. Такива, които едва показват върха на пръстите. Те внасят допълнително удобство в облеклото и предпазват от по-студения въздух.

Кадифе

Това определено е една от материите на есента. Да, малко е капризна като съчетание с други материи, но пък придава доста аристократичност на тоалета.

Нищо не пречи да допълните любимите си панталони, пола, рокля със сако от кадифе или да сте още по-смели, избирайки панталони от същия текстил, или да го съчетаете със сатенено кимоно.

Палто до глезените

Тези палта са шикозни и доста функционални. Помагат на крайниците ни да останат достатъчно топли, дори когато под тази връхна дреха роклята е къса и без ръкави. Може да прибавите малко разкош с яка от екокосъм и подходящ чифт боти. Аксесоарите нека бъдат класни и неособено натрапчиви.

Ботуши над коляното

Ако изберете такъв тип ботуши, това със сигурност ще удължи дори и само визуално краката. За по-голям ефект подберете по-къса рокля в активен цвят, за да контрастира на строгия колорит на обувката. Най-подходящ материал за такъв тип есенни ботуши е велурът.

Панталони чарлстон

Може времената на чарлстон да е отминала, но все още модата има своите повеи от миналото. Друго си понякога панталонът да загатва само за красотата на обувката, която се крие под него.

Тази дреха е удачна и за лято, и за есен и върви идеално с блуза с къс ръкав или с памучна риза. Зависи от топлината на деня.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X