Напишете дума/думи за търсене

С какво да носим модерно клин

Клинът е чудесна дреха за целогодишния гардероб.

Може да намери място през пролетта, есента, лятото и дори в някой неособено студен зимен ден. Освен това не е претенциозен за компаньоните си и спестява доста място в дрешника. Какво му приляга най-много?

С туника

Не може да има по-прилягаща дреха на клина от туниката. Свободна и допълваща комбинация. О, и задължително трябва да удължите краката си, поне визуално, с обувки на по-дебели платформи. Ако искате, поканете и закачлива шапка за компания.

С шал

Едва ли има аутфит, на който да не му отива шал. Клинът и фланелката не правят изключение. Подберете шал с различен цвят от основния на тоалета и покажете на улицата и на нейните минувачи какво е то да си шармантна по парижки.

Под късите панталонки

Не всички клинове са плътни. Има и такива, които изглеждат толкова прозрачни, колкото и най-обикновен чорапогащник. Те са особено подходящи, ако сте решили да разходите късите си летни панталонки още веднъж, преди тотално да ги зазимите. Чепиците е добре да са на ток, а ако имате подръка някой красив чифт боти или други затворени обувки, поканете ги върху стъпалата си.

С ботуши

Високите ботуши винаги са добра придружаваща идея стане ли дума за клин. За по-студените дни приказно му прилягат и кашмирена блуза, рокерия и шал с ресни. А защо не и цветна плетена шапка.

За офиса

Кой казва, че клинът е дреха само за свободното време. Модел от кожа може да е еднакво адекватен както за бурни вечери, така и за работно облекло в офис, който не се слави с особена корпоративна строгост. Може да го съчетаете с балеринки с животински принт или с класически обувки на ток. Ако искате да придадете една идея по-бизнес вид на тоалета си, добавете сако в неутрален цвят. Чантата може да е в нестандартен десен.

С палто

Признайте си – клин с ниски обувки и палто с кожен и дебел колан е нещо, което бихте искали да видите като комбинация в гардероба си. Най-добре е клинът и връхната дреха да са в един нюанс, а за разкош прибавете голям шарен шал, с който да осветите ансамбъла.

С токчета и дълги ръкави

За дните, в които все още е достатъчно топло, за да ходим боси, па макар и със затворени обувки, имате готово решение. Клин с обувки на ток и блуза с дълъг ръкав е комбинация, с която бихте искали да ви видят останалите. За по-голям контраст изберете различна цветова гама на двата ката дрехи.

Със забележителни обувки

Клинът би бил доста простоват понякога, ако нямаше своите сподвижници в шантавото. Няма да сбъркате, ако му предоставите като компания някой друг чифт закачливи обувки. Същото важи за блузата, очилата и аксесоарите изобщо.

С деним

Това определено си е класика в жанра. Клинът и дънковото яке си пасват като ръка и ръкавица. За още по-голям комфорт на този тоалет прибавете суитчър, кубинки или други по-грубовати обувки и воала – имате най-удобното облекло за уикенд разходките си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X