Напишете дума/думи за търсене

Есента е сезонът за прочистване на лимфата и подсилване на имунитета

Повечето заболявания се развиват, когато лимфата е замърсена, доказват резултати от проведени изследвания. Лимфната система е „по-стара“от кръвоносната, тя е първата система, която се развива в ембриона. Наричат я „бялата река“. Тя е отговорна за очистването на междуклетъчните пространства и е част от имунната система: филтрира кръвта, произвежда бели кръвни телца, защита е срещу болести, връща протеина към сърдечно - съдовата система.

Задръстването на тази сложна система предпоставя много болести като алергии, синузит, артрит, рак, колит, напълняване и кожни проблеми. Може да причини още отоци, отпадналост, запек, болки в кръста и по цялото тяло. Когато тя не работи добре, организмът не изхвърля токсините, не е в състояние да се бори ефективно с вирусни, гъбични и бактериални заболявания.

За да бъде достатъчно силна, тя трябва да е „чиста“от токсини и паразити. Ефективно решение за това е продуктът „Имуниксин“ – концентриран извлек от 7 растения, който спомага за прочистване на лимфната система и подсилване на имунитета. Формулата на фитопрепарата е наложена от акад.Никола Хлебаров, известен в цял свят. Приемът на „Имуниксим“ осигурява засилване на защитните способности на организма още първата седмица, след тримесечен прием пациенти съобщават за нормализиране на кръвното налягане, за повишен тонус и по-здрав сън, за изчистване на кожата от екземи, пъпки и др., дори за изчезване на болките при артрози.

ИМУНИКСИН е мощен имуномодулатор, който подпомага производството на естествени антитела, повишава намалелите функции на имунната система и поддържа оптималните й нива на действие.

Формулата стимулира производството на „гама интерферон“ (има антивирусна, антипролиферативна и имуномодулираща активност).„Имуниксин“ е разработен в течна форма и затова се абсорбира максимално пълноценно и ефективно, въздейства директно на клетъчно ниво. Веднъж достигнал оптимални нива на насищане в организма, продуктът може да подсигури силен имунитет за период от няколко месеца до година, има траен ефект върху поддържане нормалната дейност на лимфата.Препоръчва се прием при терапии за хепатити, левкемия, различни видове инфекции и всички заболявания, влияещи върху имунитета.

Препоръчително е да се употребява превантивно, за да се намали риска от заболявния на организма, в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. „Имуниксин“ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба.

Цена:

1 бр.х 49 лв. + Безплатнадоставка /Общо: 49 лв./

2 бр.х 45 лв. + Безплатнадоставка /Общо: 90 лв./

3 бр.х 39 лв. + Безплатнадоставка /Общо: 117 лв./

Продуктът „Имуниксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/immunixin/ или в повечето аптеки в страната.

X