Напишете дума/думи за търсене

От 2 до 4 лева на дете за електронно съдържание по проекта „Твоят час”

Електронни продукти на учебникарските издателства "Булвест 2000" и издателска къща "Анубис" могат да се намерят на платформата на проекта "Твоят час", представени от сдружение "Академия за образователни иновации" и сдружение "Институт Хуманитас".

Учебните електронни помагала за I, II, III, IV, V, VI и VII клас могат да се поръчат по установения от проекта ред. От 2 до 4 лева на дете струват допълнителните мултимедийни и дигитални материали според обема електронно съдържание. Тези цени се отнасят само за училища при групови поръчки на клас. Помагалата възпроизвеждат учебното съдържание по съответния учебен предмет. Електронните ресурси за 1 и 5 клас са създадени по новите учебни програми. Това помага на деца и учители да работят по новите учебни програми, въпреки че към момента няма одобрени учебници по тях. За следващата учебна година ИК „Анубис“ и „Булвест 2000“ ще предоставят изцяло нови електронни ресурси и за 2., 6. и 8. клас.

Материалите са достъпни както за настолен и преносим компютър, така и за мобилни устройства. За използването им e необходим онлайн и офлайн четец Анубис-Булвест, който e достъпен безплатно през сайтовете на издателствата, както и през Google Play и App Store. Заплащането на поръчаните продукти се извършва по банков път. Закупеният лиценз важи 13 месеца.

Проектът „Твоят час” на Министерството на образованието и науката се финансира по оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж”. Сред специфичните цели на проекта е и прилагането в извънкласните дейности на електронни/мултимедийни/продукти за постигане на достъпно знание, устойчивост на интересите на учениците и мотивираща, позитивна среда.

X