Напишете дума/думи за търсене

10 подаръка за новия любим

Имате нов приятел, който много харесвате. Отскоро сте заедно, но наближават празници, рождени дни и куп поводи, в които ще се наложи да го изненадате с подарък. Не искате да е нещо голямо, за да не го накарате да се чувства неудобно, но и не искате да е нещо малко, защото ще оставите впечатление, че не ви пука. Предлагаме ви идеи за подарък, в зависимост от това какъв тип е новият мъж до вас, с които не само да го зарадвате, но и да задълбочите отношенията си.

За мъжа с момчешки стил
Той обича кецовете и носи раница вместо офис-чанта. Ако се срещата с типа мъж-момче, вземете му някоя по-разпусната тениска или щампована шапка. Може да изберете нещо, което съчетава официално и ежедневно в едно, и да внесете нови идея в стила му на обличане.

За модния експерт
Мъжът до вас е като модна икона. Изпипва всичко в детайли и съчетава тоалета си перфектно. В такъв случай задачата ви хем е трудна, хем е лесна. Добавете само щрих към завършения вид на вашия приятел с нова папионка, вратовръзка, а защо не и брошка.

За фена на скъпото уиски и кубинските пури
Ще зарадвате своята половинка, ако е любител на малцовото питие, като му подарите кутия, подходяща за бутилка хубаво уиски.

За новодомец
Ако приятелят ви се мести да живее на ново място, отпразнувайте новодомския му статус, като му подарите нови спални завивки или нов сервиз за хранене.

За любителя на бирата
Покажете на новия си любим, че вече познавате вкуса му. Ако той обича да релаксира с бутилка бира, подарете му шикозна отварачка или стилна подложка за чаша. А ако искате съвсем да го впечатлите, подарете му инсталация за домашно варене на бира.

За маниака на тема контрол
Човекът до вас обича да изпипва до детайл всичко - от работните задачи до стайлинга си, то добавете перфектен завършек и към двете. Купете изискан шал, който да пасва на модния му стил и с който да изпъкне сред колегите в офиса.

За трениращия мъж
Новата ви половинка е спортна натура и обича да поддържа фигурата си с фитнес или друг спорт. Подарете му чифт спортни маратонки за бягане и му предложете компанията си джогинг в парка Това хем ще ви държи във форма, хем ще ви сближи още повече. Боксовите ръкавици също са добра хрумка за дар.

За мъжа домошар
Срещате се с човек, който цени и обича домашния уют. Наистина бихте го зарадвали с вещ, сувенир или картина, които да сложи на подходящо място в дома си. Ако пък е кулинар, тогава не се колебайте – подарете му кухненски робот. Ще му свърши безценна работа.

За вечно забравящия мъж
Ако приятелят ви витае в облаците и не гледа къде стъпва, със сигурност често губи ключовете от апартамента или колата. За да му помогнете да не се чуди къде са отишли нещата му, дарете го с ключодържател тип-карабинер.

За мъжа, който не е на „ти“ с технологиите
Новият ви партньор не харесва седенето пред компютъра или боравенето със смартфони и не е привърженик на модерните технологии. По-скоро предпочита да прекарва свободното си време сред природата. Ако искате да му подарите нещо, най-добре му вземете красиво цвете в саксия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X