Напишете дума/думи за търсене

Сутиен за 3 милиона на ревюто на Victoria's Secret

Ревюто на Victoria's Secret е едно от най-чаканите събития в модния свят. Тази година дефилето на американската компания се проведе в Париж, според спецовете - ход, с който марката ще се опита да увеличи популярността си в тази страна, пък и в Европа.

Истината е, че интересът към ревютата на Victoria's Secret не се дължи на неистово любопитство да се видят новите предложения, които прави при бельото. Марката е масова и няма с какво особено да учуди фешън маниаците. Но за сметка на това компанията знае как да си прави реклама. В дефилетата винаги участват най-красивите световни топмодели.

А да разсъблечеш, всички накуп, ослепителни хубавици и да им сложиш крила, е успех, който заслужава адмирации.

Тазгодишното шоу беше в Гран Пале и освен топманекенките на подиума със свои изпълнения се появиха Лейди Гага, Бруно Марс и The Weeknd.

Най-бляскавият модел на сцената бе сутиен, обсипан с диаманти, чиято цена е 3 милиона долара. С него се разходи тъмнокожият супермодел Жасмин Тукс. Адриана Лима, сестрите Джиджи и Бела Хадид, Кендал Дженър бяха сред “ангелите”, както наричат моделите на Victoria's Secret. По подиума се разходи и Ирина Шейк, но далеч не толкова разголена, както се полага на дефиле на марката. Веднага след появата ѝ тръгнаха слухове, че очаква бебе от актьора Брадли Купър.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X