Напишете дума/думи за търсене

Си Си Кеч и Саманта Фокс идват в София

Саманта Фокс СНИМКА : Архив

Три от най-добрите дискоикони се събират на концерт в София, информира БНР. Изпълнителките от 80-те и 90-те години на миналия век Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс ще се качат на една сцена на 29 април в зала "Арена Армеец", съобщиха организаторите. 

Кралиците на диското идват за първия концерт на платформата "Hits Only", която представя най-добрите хитове от всякакви музикални жанрове.

Си Си Кеч или Каролина Катерина Мюлер прави своя най-голям пробив с дебютния си сингъл "I Can Lose My Heart Tonight". Следва успех с пет албума и 12 хита в Топ 20.

Сандра Ан Лауер е една от най-големите световни дискозвезди през 80-те и началото на 90-те години на миналия век с известни песни като "(I'll Never Be) Maria Magdalena", "In the Heat of the Night", "Everlasting Love", "Secret Land", "Hiroshima" и "Don't Be Aggressive".

Изълнителката на хита "Touch me", който става номер 1 в 17 държави Саманта Фокс е и актриса, еротичен модел и автор на песни за други изпълнители. През 1988 г. получава номинация за най-добра изпълнителка на наградите "Brit".

Билетите за концерта са в пуснати за продажба от днес на промоционални цени от 35 и 45 лв. След изчерпването на тези билети им цените ще са 50 и 60 лева.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X