Напишете дума/думи за търсене

Азбука за бебета

Книгоиздателство “Труд” изобрази 30-те букви с умилителни картинки на животни - приятни за гледане и лесни за запомняне

Имала си Мери агънце... Кой не знае тази популярна детска песничка? Точно такова агънце, нахлупило бомбе, палаво гледа от картинка с буквата “А”. Кое дете не би запомнило този образ и така лесно и бързо да научи първата буква от азбуката?

Точно това е целта на комплекта “Забавна азбука” - 30 образователни карти с буквите от българската азбука. Те са с размер 10 на 15 см, изработени са от безопасен и висококачествен картон, а заоблените им краища ще предпазят мъниците от нараняване. Комплектът е опакован в красива кутийка. Прекрасен подарък за най-малките и техните родители от издателство “Труд” за Коледния базар на книгата на щанд № 203 на втория етаж на НДК от 13 до 18 декември (входът е свободен).

Илюстрациите са на българската художничка Матея Аркова, която съумява да плени детското въображение, тъй като по картинките може да се разказват цели приказки. На “В” е нарисуван закачлив вълк с малко вълче; на “З” ви очакват семейство сладки зайчета; на “М” - Мечо с двете му мечета, и т.н.

Образователните карти се препоръчват още от най-ранна възраст - когато детето схваща буквата като рисунка и по този начин я наизустява. Подходящи са най-вече за децата в предучилищна възраст, когато малките започват да разучават и запаметяват активно нещата, които ги заобикалят. Картите с букви, цифри, предмети и др. имат традиция в образователните системи по цял свят. Активно се препоръчват в английските, френските, скандинавските училищни и предучилищни системи.

Сега с помощта на образователните карти в комплекта “Забавна азбука” всяко дете от най-ранна възраст ще наизусти буквите, както и ще ги свърже с дума - весела картинка с животно.

Комплектът може да бъде заявен и предварително на www.trud.cc. Цена - 10 лв.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X