Напишете дума/думи за търсене

Стефан Данаилов празнува рожден ден със студентите си

Стефан Данаилов ще празнува рождения си ден със студентите от 8-мия си випуск.

В добро здраве и с отлично настроение посрещна Стефан Данаилов 74-ия си рожден ден. “Добре съм - е, горе-долу”, каза той и уточни, че не смее да “вика дявола” и да казва, че се чувства прекрасно.

Единственото му безпокойство е как ще събере в неделя в дома си новия си клас студенти от НАТФИЗ - 40 човека. “Ще дойдат и още от моите момичета и момчета. Затова не съм сложил елхата, да не ни пречи”, каза Мастера.

В сряда той ще почерпи колегите си от парламентарната група.

От десетки медии дошли покани за интервюта, но ги отклонява: “Преекспонирах се”, казва той. Но не могъл да откаже на Люба Пашова от БНТ, с която го свързват общи спомени от НАТФИЗ. Пред нейния микрофон призна, че мечтае да прекара Коледа край морето. “Но няма с кого”, тъжно добави той.

Стефан Данаилов не крие, че се отдава основно на преподавателската си работа. Зрението му е влошено, краката го преболяват. Но се е заканил, че ще играе 150-ото представление на “Пигмалион”.

Беше вече научил, че неговият бивш студент Дарин Ангелов е спасил живота на зрител в театъра. “Браво на Дарин! И той, и брат му станаха прекрасни актьори”, похвали ги Мастера.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X