Напишете дума/думи за търсене

10 нестандартни подаръка за Коледа

Търсите най-подходящия подарък?

Искате да зарадвате Ваш близък, приятел или любим човек за Коледа?

Чудите се какво да изберете...

Оставете избора на тях!

SPA DEMETRA предлага ваучери за подарък на стойност от 10, 15, 25, 50,75, 100, 150, 200лв.! 

Направете оригинален подарък, като изберете от процедурите, терапиите или услугите от нашето SPA MENU.

Подарък може да бъде всеки един масаж или комбинация от различни процедури.

А ето и няколко готови идеи за Вашият перфектен SPA подарък:

1. SPA пакет „12 без 5” – За да сме неотразими в новогодишната нощ.
Пакета включва експресна терапия със злато, spa избелване на зъби, вграждане на мигли (косъм по косъм), ботокс за коса, професионален грим, както и топ терапията в SPA DEMETRA – ГИПС КЛИН /1 процедура 1 номер от конфекцията на долу/.

2. SPA пакети за двама – един различен начин да кажеш на любимата жена „ Обичам те!„ . Подарете релаксиращи моменти на наслада.Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама - масаж в синхрон!Нашите специалисти ще помогнат за премахване на умората и презареждане с нови положителни емоции сред ароматни свещи и релаксираща музика.

3. Шоколад за децата – едно от любимите им изкушения. Прекрасна идея да зарадвате Вашето дете за Коледа. Процедурата е 100% натурална и може да се извърши както на лицето така и на тялото като по този начин ще хидратирате кожата му с какао.

4. Арома парти за добри приятелки – 4-5 приятелки могат да релаксират заедно, докато им се правят спа процедури. Не пропускайте това забавно изкушение за сетивата.

Да погрижили сме се и за това! Имаме различни пакети в комбинация с масажи, процедури за лице, парна баня, сауна и други, на които можете да се насладите в най-приятната за Вас компания.

5. SPA моминскио парти – нашата запазена марка. Свържетесе с нас за повече информация и според възможностите като бюджет, ще измислим заедно един по-различен сценарий за Вашето моминско парти.

6. SPA пакет „За силният пол“ – кой е казал, че само дамите може да се глезят?
В SPA DEMETRA и господата могат да се почувстват също толкова специални. Те могат да се възползват от тонизиращ масаж и тренировка, процедура за лице спрямо нуждата на кожата и/или терапия „Плочки по корема“.

7. SPAпакет “Роза за нея“

Искате да изненадате вашата съпруга или приятелка. Поздравете любимата жена по незабравим начин! Хидромасажна вана с естествени лисчета от рози и розова вода, последвана от пилинг и Масаж с ароматно масло от Роза Дамасцена, всичките обвити в нежния съвършен аромат на Царицата на цветята! Луксозна релаксираща терапия с Дива роза за лице, в която аромата на роза стимулира сетивата, осигурява приятен завършек на СПА преживяването.

8. SPA пакети за бременни – за дамите, които очакват най-прекрасното нещо в живота си сме подбрали процедури, подходящи за бъдещи майки. Процедурите помагат да се справят с неразположенията, характерни за деветте месеца: масаж с магнезий, терапия тежки уморени крака, лифтинг на бюста, превантивна терапия против стрии.

9. SPA пакет „Златен ритуал“ - пакет, съчетаващ безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники, изискана симфония от чувствени аромати...един наистина оригинален ритуал на красотата. Поглезете се с терапиите за лице и тяло, с които самата Клеопатра е поддържала своята кожа.

10. SPA пакет „Cъвършено тяло“ - SPA Demetra – съвременно оборудван център за специфична грижа за тялото, отслабване и решаване на неестетични проблеми по тялото: Борба с целулит, Отслабване (бърз и здравословен метод, трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие на клетките в дълбочина), Стягане и оформяне контурите на тялото, Професионална консултация и анализ на тялото, Безплатна диагностика. Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. Консултантите по красота в SPA центъра ще ви консултират за състоянието на вашата кожа, проблемни зони, вид на целулита, като по този начин ще определят най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: вашата лична рецепта за красота.

Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло и лице.

Kонсултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час - 0885 877 866

София, бул.Сливница 115, GSM: 0885 877 866, e-mail: [email protected]

www.spademetra.com

X