Напишете дума/думи за търсене

Скорпион - хороскоп 2017-а

Новата година стартира с небалансирани и трудни ситуации за представителите на знака Скорпион. Причината за това е квадратът Марс - Сатурн в средата на януари.

Марс е една от силните, категорични планети, която трудно може да бъде контролирана, но аспектът със Сатурн ще причинява някои допълнителни сътресения. Колкото и да сте устремени и забързани, трябва да бъдете търпеливи.

Не се изнервяйте, когато ви е най-напрегнато и непоносимо, припомняйте си, че това се дължи на звездната конфигурация и че тя ще се промени.

2017 г. ще бъде годината, в която предстои огромна вътрешна работа за Скорпиона. Има твърде много предизвикателства пред вас, а звездите показват, че със сигурност може да се справите, колкото и напрегнати да се чувствате.

Много Скорпиони ще вземат решение за големи промени, за кардинално нов начин на живот. Можете да напуснете тези, на които повече не държите или за които смятате, че ви ограничават, да се разделите със затормозващата ви работа, която не ви носи достатъчно удовлетворение.

Ако пролетта опъне нервите ви докрай, ето ви глътка въздух - звездите вещаят изключително силно лято за вас. Тази година може да затвърдите много добри навици, които ще ви помогнат да се справяте с много по-голям обем работа.

Вашата всеотдайност ще се оцени от колеги и клиенти, които ще предпочитат да работят с вас. Подкрепата им е важна, така че положете усилия те да се уверят, че вие сте точният човек.

В края на юни напрежението между Меркурий и Плутон може да промени начина ви на изразяване, а това ще донесе лоши последици. Не трябва да спорите с началници или колеги за професионалните си различия. Максимата: “Брой до 10, преди да говориш”, ще ви помогне много. Претегляйте всяка една дума. Казвайки нещо по погрешка, може да загубите много.

Юпитер, планетата на късмета и благополучието, влиза в знака Скорпион в началото на октомври и това обещава щастливи събития в кариерата.

Лунните затъмнения на 11 февруари и 7 август 2017 и слънчевото - на 21 август, ще имат важна роля в съдбата ви. Ще промените отношението си към обкръжението, ще се почувствате независими.

ЗДРАВЕ

Сериозни проблеми със здравето на Скорпиона през 2017 г. не се очертават. Дори ви е позволено малко да се отпуснете, но не прекалявайте. В началото на есента започнете да се занимавате със спорт - Скорпионите не трябва да бъдат в застой.

Физическата активност е много важна за вас и сега е моментът да изберете занимание, което да превърнете в трайна практика.

Ако заемате висок пост, ще трябва да се стремите да бъдете в най-добрата си форма.

Тази година е подходяща да промените хранителните си навици, да изключите или намалите алкохола и вредните храни.

Юпитер навлиза в съзвездието на Скорпиона през октомври, а заедно с благоприятното му влияние ще изпитате и качествата му да увеличава проблемите. Не са изключени депресивни състояния, предимно през есента. Благоприятно влияние ще имат честите срещи с приятели и приятно общество.

Най-уязвимите места на Скорпиона са сърцето, гърлото, носът и кръвоносната система.

КАРИЕРА, ФИНАНСИ

Мощната енергия, образувана от съвпада на Слънцето и Плутон в началото на януари, може да ви изстреля напред в кариерата, стига да сте готови и да я реализирате успешно. Но може и да ви унищожи.

Непременно приемете новите предизвикателства, свързани с работата си. Бъдете наблюдателни и внимателни, за да не пропуснете важен шанс.

През лятото може да помислите да поставите начало на собствен бизнес. Независимо в коя сфера на дейност ще се насочите, успехът ви е сигурен.

Есента също ще поднесе нови предизвикателства в бизнеса. Съвместна дейност с партньори или близки приятели е напълно реална.

Борбата за надмощие е присъща за Скорпиона, през ноември ще има нов повод да се пребори с конкуренцията.

ЛЮБОВ

Опозицията Марс - Плутон в началото на юли създава някои неясни ситуации в любовния ви живот. Този аспект се разглежда като пристрастяване и натрапчивост, за което е нужен отдушник на отрицателните емоции.

Събитията може да са емоционално интензивни и понякога драматични, но не трябва да се прави трагедия от тях. Макар да ви причисляват към по-мрачните личности, постарайте се да запазите оптимистична нагласа. В този период може да ви бъде много по-трудно от обикновено, но го приемете точно така - като период.

През октомври предстоят нови интересни и интензивни запознанства. Това най-вероятно ще се случи чрез приятели или онлайн контакти - така че насочете вниманието си в тези посоки.

Някои връзки могат да се задълбочат, затова, ако не сте свободни, по-добре не се впускайте в романтични авантюри. В противен случай ще имате сериозни проблеми със старата си половинка.

Свободните Скорпиони често имат идеализирана представа за любовта, те са склонни да обвиват избраниците си в романтичен ореол. Макар че ясно могат да виждат недостатъците им. В повечето случаи това води до предвидими разочарования. Бъдете реалисти и си ги спестете.

Планета: Плутон

Елемент: Вода

Не е лесно да се разправяш със Скорпиони. Обидите отскачат от тях, а комплиментите не ги разтапят. Нямат нужда някой да им казва колко са добри. Те са много емоционални и вземат всичко на сериозно. Дори да ви простят, помнят старата болка. Верни приятели са, а в извънредна ситуация са в състояние да жертват много за другите. Не обичат да вървят с потока и предпочитат да са сами. Не че не излизат, но не им пука много какво другите мислят за тях.

Известни Скорпиони:

Леонардо ди Каприо, Бил Гейтс, Хилари Клинтън, принц Чарлз, Пабло Пикасо, Дани де Вито, Диего Марадона, Джулия Робъртс, Бьорк, Фьодор М. Достоевски, Мартин Скорсезе, Упи Голдбърг, Деми Мур, Джоди Фостър, Мария Кюри, Ричард Бъртън

Известни българи Скорпиони:

Костадин Марков, Ивелина Василева, Илияна Йотова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X