Напишете дума/думи за търсене

Везни - хороскоп 2017-а

Венера, вашият управител - в аспект с Нептун още в средата на януари ще даде голям тласък и импулс в живота ви. Има риск прекалената ви откритост и желание да се раздавате и помогнете на всеки да ви направи лоша услуга - може да бъдете употребени.

Юпитер, който се намира в знака на Везни до 10 октомври 2017 г., ще поддържа през цялото време ексцентричното поведение на представителите на знака. Неговото влияние ще се разпростира и върху отношенията с близките и с колегите.

Годината ще бъде много плодотворна за творците. След време на затишие, сега ги очаква вдъхновение и импулс за работа. Ще ви връхлитат оригинални идеи и най-важното - ще имате възможност да ги осъществите.

Везните могат да имат проблеми с организацията и дисциплината, което ще им причини неприятности. Подчертан недостатък през годината ще е очевидно несръчното планиране на времето. По много въпроси, изискващи бързина и акуратност, няма да сте на ниво.

Твърде възможно е прибързано взетите решения да се окажат голям проблем в областта на финансите и любовния живот.

Венера е ретроградна в началото на март – затова през следващите 6 седмици не трябва да поемате ангажименти и да вземате дългосрочни решения.

2017-а ще има важно значение за бизнеса и романтичните връзки. Във ваш интерес е отношенията с партньорите ви да бъдат уточнявани и оформяни в договор или друг документ. Не подценявайте този момент, за да не берете горчиви плодове. Най-добре е за това да предпочетете летните месеци.

В края на септември трябва да направите равносметка на живота си, да изясните целите си, да наредите приоритетите си - това ще ви помогне да постигнете баланс.

По-голямо значение през цялата година за вас ще имат личните връзки и преди всичко децата.

ЗДРАВЕ

Везните не трябва да се притесняват за здравето си през новата година. За да се радват наистина на добро самочувствие и да си спестят проблеми, се препоръчва да не прекаляват с храната, алкохола и лекарствата. Най-добрият период за здравословни консултации за тях е, когато слънцето пребивава в зодиакалния знак Риби.

Те не трябва да се самолекуват или да прибягват до услугите на съмнителни народни лечители. Аспектите на Нептун може да завоалират истинското състояние на здравето им.

Уязвими органи са бъбреците, пикочно-половата система. Представителите на знака боледуват от диабет, натравяне на кръвта, обриви и главоболие. Отрицателните емоции и разочарованието често им причинява невроза. Нейното негативно влияние може да се прояви под формата на неприятни последици като невродермит и други видове алергия. С особено внимание трябва да подхождат тези, които страдат от астма или други дихателни проблеми.

Отнасяйте се по-спокойно към разногласията - така ще съхраните здравето си.

Тази година е добра за лечение на хроничен синузит, гърло и сърдечносъдови заболявания.

КАРИЕРА, ФИНАНСИ

За Везните е противопоказно да се занимават с всякакви финансови операции! Не трябва да вземат самостоятелни решения, свързани с бизнес, кредити, банки и инвестиции. За тези неща те трябва да се доверят и разчитат на партньорите си.

Ако сте действали правилно под въздействието на Юпитер, след октомври, когато планетата премине в съзвездието Скорпион, ще имате много големи възможности в кариерата и бизнеса. Ще имате сериозен финансов мотив да поемете отговорности и да направите организация за действие.

През 2017 г. Везните ще направят много промени, които са отлагали от доста време. Хармонията във вашата енергия тази година ще позволи успешно да се справите с динамичната ситуация.

Благодарение на това ще успеете да постигнете целите си.

Представителите на знака трябва да бъдат дипломатични във всички неща, които предприемат през годината.

Препоръчва се през втората половина да работят в екип, това ще даде много добри резултати.

ЛЮБОВ

Тези от представителите на знака, които имат сериозна връзка и се съмняват в партньора си, трябва да осмислят поведението си и спрат с компромисите. Така нещата сами ще си дойдат на място и картината ще се изясни.

За да си спестят неприятностите, Везните трябва да въведат ред в личния си живот. Потъвайки в собствените си чувства и емоции, те могат да имат проблем във всички останали сфери.

Месец август ще бъде изключително силен за любовния живот на Везните. но трябва да бъдат толерантни, внимателни и всеотдайни. Защото всичко може да се промени, ако решат да използват чувствата на другите за лични цели.

Планета: Венера

Елемент: Въздух

Главната мечта на Везните е хармонията. Те са мирни ангели, които искат да разрешат всички спорове в света. Често не са доволни от своята несигурност и нерешителност. Искат да бъдат безпристрастни и да ви накарат да видите всичко от всички възможни ъгли. Добри адвокати и анализатори са. Ако ги притискате да решават бързо, се изнервят. Търсят винаги перфектната комбинация. Обичат да оставят отговорността на другите.

Известни Везни:

Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс, Стинг, Мат Деймън, Жан-Клод ван Дам, Джон Ленън, Лучано Павароти, Гуинет Полтроу, Сюзън Сарандън, Кейт Уинслет, Марчело Мастрояни, Еминем, Алистър Кроули, Сигорни Уивър, Оливия Нютън, Маргарет Тачър, Алфред Нобел, Ференц Лист, Джордж Гершуин, Махатма Ганди

Известни българи Везни:

Радан Кънев, Елена Поптодорова, Васко Василев


Звездоброец: Елена Фотева

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X