Напишете дума/думи за търсене

Зодия Близнаци: Камъните талисмани за 2017 г.

Хризопраз СНИМКИ: АРХИВ

Близнаците успяват хармонично да съчетават в себе си противоположности. Това са пъргави хора с леко сърце. През 2017 г. е най-добре да си изберат за талисмани светли и прозрачни камъни. Масивните и ярки минерали не са за тях. Астролозите не им препоръчват тъмни и студени камъни, защото ще ги потискат и може да се отразят отрицателно на самочувствието им. По природа Близнаците са импулсивни и им трябват амулети, които ще засилят силата им и способността за красноречие. Камъните - талисмани за 2017 г., ще ги заредят със смелост и решителност, които понякога не им достигат. Завистниците и конкурентите ще се активизират през 2017 г., затова Близнаците трябва да носят постоянно талисман. Той ще съхрани енергията им и ще отблъсне отрицателните вибрации. Ако искате по-силна защита, носете повече от два камъка. Ето кои са талисманите за Близнаците през 2017-а:

Хризопраз

Още в древността този камък е носен, за да привлече късмет и успех в живота. Ако Близнаците носят постоянно този пазител, няма да се страхуват през 2017 г. от загуби, уроки и нещастия. Освен това хризопразът помага да се отървете от депресии, дава здраве и красноречие. Помага и за подписване на изгодни договори, пази от финансови измами. 

Яйце от хризопраз
Яйце от хризопраз

Перли

Тези красиви и деликатни камъни са символ на невинност, вярност и любов. Ще дадат на Близнаците през 2017 г. щастие в личния живот. Най-добре би било, ако ви ги подарят. Тогава свойствата им се увеличават многократно. Перлите ще направят семейния живот по-хармоничен и стабилен. Ще помогнат да избегнете вътрешни и външни противоречия и ще осигурят баланс. 

Перли
Перли

Хелиодор

Близнаците, които ще изберат този камък за талисман, ще станат много по-общителни и инициативни. Дава физически сили, намалява стреса и премахва слабостта на духа. Ще подобри здравето ви и ще добави здрав разум. Бижута с хелиодор привличат към жените много поклонници. 

Хелиодорът е златист берил. Трудно се намира.
Хелиодорът е златист берил. Трудно се намира.

Аметист

Този талисман се смята за мощен защитник срещу уроки и магия. Злите очи ще гледат настрани, ако носите аметист през 2017 г. Камъкът ще ви помогне да постигнете успех и признание от колегите. Освен това ще станете по-внимателни и по-разумни. Ако сте търговци или бизнесмени, този амулет ще привлича просперитет. 

Обеци с аметист
Обеци с аметист

Жълт калцит

Cтимyлиpa интeлeктa и дава светлина. Ще ви помогне през 2017 г. да намерите верния път. Увeличaвa cилaта и пpeмaxвa чyвcтвoтo зa мaлoцeннocт. Поставен на слънчевия сплит, ще осигури надежда и оптимизъм за бъдещето. Особено е подходящ за песимисти, саркастични и гневни хора. Успокоява нервите. 

Лампа от жълт калцит
Лампа от жълт калцит

Ахат

Носи благополучие и успех. Хиперактивните Близнаци могат да се възползват от заземяващите и успокояващи влияния на този камък. Носи жизненост и обединява в хармонично цяло разнородните качества на Близнаците. Гривна с ахати на лявата ръка ще отстрани раздразнителността и многословието. Носете този камък и когато трябва да вземете важно решение – изостря зрението и интелекта. 

Гривна с ахати
Гривна с ахати

Опал

Щастлив камък за Близнаците. Има фини вибрации и е отличен за оптимизиране на всички психически, мистични и духовни качества на личността. Стимулира творческите заложби и повишава самочувствието. 

Благороден опал
Благороден опал

Цитрин

Слънчев на цвят кварц, който ще украси най-мрачните и тъжни дни в живота на Близнаците. Особено за уязвимите хора той е талисман, който дава надежда и позитивна енергия. Носете го за искрящо и свежо настроение. 

Пръстени с цитрин
Пръстени с цитрин

Турмалин

Прекрасен камък за съсредоточаване и изостряне на ума. Подпомага медитацията. 

Турмалин
Турмалин

Тигрово око

Незаменим помощник на всички активни и целеустремени Близнаци. Както показва името му, развива самоувереност, смелост и понякога гордост. Помага да виждате живота по-ясно и засилва концентрацията. Бори се с кошмарите и укрепва сърцето. 

Тигрово око
Тигрово око

Морганит

Бързо излекува от дълга депресия. Този бледорозов камък от групата на берила връща спокойствието на онези, които са преживели силен стрес. 

Морганит
Морганит

Чароит

Отстранява превъзбудата след работния ден. Силната му енергетика ще изпълни със стабилност и мир семейния живот на Близнаците. 

Пирамида от чароит
Пирамида от чароит

Аквамарин

Умиротворяващ камък с голям потенциал да потушава конфликти. Носи радост и щастие в отношенията. Едновременно с това пази като щит от лошите енергии наоколо. 

Аквамарин
Аквамарин

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X