Напишете дума/думи за търсене

Какви коли карат известните деца

Синът на Тодор Батков кара синьо "Мазерати", следвано от "Ауди" с охранители. Снима автомобила и в реклами.

Озовавате се в богата европейска държава с висок стандарт на живот и забелязвате колко малко са свръхскъпите автомобили по улиците. Те се управляват само от най-заможните бизнесмени или пък при официални посещения на общественици.

В същото време правите съпоставка с България, уж бедна страна в сравнение с останалите. В същото време с много повече скъпи автомобили, предимно карани от млади и в повечето случаи неопитни шофьори. А колите са предоставени от заможни родители.

Сред младежите, които стоят зад волана на мощни автомобили, разбира сек, има и популярни. Някои от тях са деца на известни родители, други пък – познати на аудиторията заради самите себе си, но със сериозната подкрепа на заможно семейство. Ето какви коли карат едни от най-популярните деца в България.

Гери-Никол има “Порше Кайен” още преди да стане на 18

През изминалото лято скандалната певица Гери-Никол навърши 18. Тогава само пред “24 часа” тя разказа, че вече си има кола, но все още не може да я кара, защото чака да изкара книжка. Моделът е “Порше Кайен” и в момента вече се управлява от самата певица. Още преди да се сдобие с него, Гери знае, че иска да кара голяма кола, и именно затова се спира на джип.

Младата изпълнителка успява да създава скандал с излизането на всеки свой нов проект. Така се случи и с последната ѝ песен “Готина и луда”, чийто клип е заснет в азиатската част на Турция – местността Кападокия. Тя танцува върху скалите на фона на десетки балони, които летят в небето. Всъщност това е и най-голямата атракция на тази туристическа дестинация. Всяка сутрин между 5 и 6 часа можете да видите летящи балони с хора. Не това обаче привлича вниманието към проекта и създава скандал, а изразът “Яката дупара – кой ще я бара?”. Пошло или не – факт е, че Гери-Никол за пореден път успя да създаде прецедент по гледаемост на клип в ютюб, а също и да влезе в световните медии.

Вълчо Арабаджиев редува “Астън Мартин” и “Ролс-Ройс”

Синът на Ветко и Маринела Арабаджиеви отскоро е в ролята на млад бизнесмен. Той управлява дискотека, която се намира в семейния им хотел. В същото време младежът се слави и като едно от най-младите момчета, сменящо скъпи автомобили – нов модел “Ролс-Ройс” и “Астън Мартин”.

Още през лятото Гери-Никол каза пред "24 часа", че има "Порше Кайен"
Още през лятото Гери-Никол каза пред "24 часа", че има "Порше Кайен"
Вълчо Арабаджиев кара "Ролс Лойс", от време на време го ползва и майка му
Вълчо Арабаджиев кара "Ролс Лойс", от време на време го ползва и майка му
Въпреки придобивките, предоставени от неговите родители, младият Арабаджиев е казвал в няколко свои интервюта, че иска да се развива като отделна и самостоятелна личност, без да бъде свързван с възможностите на своето семейство. Покрай скъпите му коли обаче не липсват и златотърсачки, които стратегически се позиционират всеки уикенд на сепаретата в управлявания от него клуб. Последната му краткотрайна приятелка е бившата на Благой Георгиев – Алис Николова. След като футболистът изостави ученичката и се ожени за татарката Есмер Омерова, тя започна връзка с Вълчо Арабаджиев. Всичко обаче приключи по-бързо, отколкото започна, и днес младото момиче е в търсене на нов мъж. Младият Арабаджиев пак е ерген.

Тодор Батков-младши кара синьо мазерати, следван от кола с охранители

Синът на Тодор Батков може да бъде забелязан из София, управляващ “Мазерати” в цвят син металик. Зад него неотлъчно се движи сиво ауди” с охранители. Моделът е отпреди 10 години.

Синът на Арабаджиеви шофира "Астън Мартин"
Синът на Арабаджиеви шофира "Астън Мартин"
Отскоро Тодор Батков-младши е собственик на клуб в Студентски град. Преди това двамата с Вълчо Арабаджиев правиха общ бизнес – дискотека в хотел, но бързо след началото му се разделиха заради неразбирателство и разминавания.

Преди това той имаше и “Бентли”, което бе предоставил на бившата си приятелка – манекенката Юлия Юревич. Двамата се разделиха и с приключването на връзката ѝ бе отнет и автомобилът.

Демир Доган се сдоби с нов и много мощен джип “Мерцедес”

От няколко месеца синът на почетния председател на ДПС - Ахмед Доган, кара чисто нов джип, внос от чужбина. Черната кола е с марка “Мерцедес ML”, с голяма мощност и скъпата фабрична модификация на двигателя AMG.

Когато е в България, Ники Михайлов кара “Порше Панамера”, с тунинг -  подарък от фолкпевицата Алисия

Когато е в София, вратарят Николай Михайлов кара синьо "Порше". Тунингът по автомобила е подарък от бившата му приятелка - фолкпевицата Алисия
Когато е в София, вратарят Николай Михайлов кара синьо "Порше". Тунингът по автомобила е подарък от бившата му приятелка - фолкпевицата Алисия
Футболистът отдавна вече не е дете, но пък в близкото минало бе известен най-вече като син на своя популярен баща – Борислав Михайлов. Макар вратарят Николай Михайлов да се скри от публичното пространство след раздялата с фолкпевицата Алисия, той продължава да споделя с феновете си в социалните мрежи снимки на своя автопарк. Сред него са два джипа “Мерцедес GL”, както и “Порше Панамера” в син цвят. Всички коли са с еднакви регистрационни номера, включващи числото 13.

По времето, когато футболистът все още имаше връзка с изпълнителката Алисия, той ѝ предоставяше един от джиповете си. Към колата вървеше шофьор с охрана, които да я придружават по участия. Тя пък му подари тунинг за един от автомобилите му.

Фики Стораро смени “Шевролет Камаро” с ново “Ауди”

Фики Стораро, или по-известен вече като Издислав (шега, която доби изключително голяма популярност след последната песен на изпълнителя “Is this love?” – бел. авт.), доскоро караше жълт “Шевролет Камаро”. След като доби повече популярност и увеличи участията си, синът на Тони Стораро си закупи нов модел лек автомобил “Ауди”. Същата кола кара и неговият баща Тони Стораро.

С още един автомобил се движи Фики – този на майка му. За последния ѝ рожден ден той ѝ подари червен джип BMW X6, само че с уточнението, че по-често ще го кара той, защото тя не е много добър шофьор.

Синът на фолкпродуцента Виктор  Касъмов – Денис, кара последен модел

лимузина “Мерцедес”.

Денис Касъмов качи снимка на новия си автомобил още през миналата година, като дори не закри номера
Денис Касъмов качи снимка на новия си автомобил още през миналата година, като дори не закри номера
Преди години синът на продуцента Виктор Касъмов – Денис, се прочу първо с връзката си с певицата Емануела. Малко след това двамата се разделиха и той се събра с милионерската наследница Яна Стайкова. След като се раздели и с нея, Денис тръгна с репортерката Ива Атанасова, която по онова време работеше във фирмената телевизия на семейството. Тя му роди и син. По-интересното обаче е, че Атанасова към днешна дата е стилистка на Емануела, като очевидно двете нямат вражда помежду си заради това, че са делили един и същи мъж.

Денис Касъмов сам се похвали в социалните мрежи с чисто новия си автомобил, като публикува снимки, на които не е заличил регистрационните номера. Моделът е “Мерцедес” и е изпълнение от 2016 г. В момента няма по-нов на пазара.

Един от внуците на Цар Киро – Ангел Рашков, сменя луксозните возила всяка година

Ангел Рашков – един от внуците на Цар Киро, не крие, че обича разкоша и скъпите придобивки. Любими са му автомобилите, които сменя често. Сред най-предпочитаните марки са “Мерцедес” и “Ауди”. Последната покупка е лимузина S класа, а преди това модел А8 на “Ауди”. В същото време Рашков - младши има и джип на немска марка, който е покрит с атрактивна матова боя.

Внукът на Кирил Рашков позира пред една от колите си
Внукът на Кирил Рашков позира пред една от колите си
Ангел Рашков до един от автомобилите си
Ангел Рашков до един от автомобилите си
Колите не са единствената страст на Рашков. Той обича и бутиковите телефони. Такива са моделите на „Верту”, които започват от 8-9 хиляди долара.

Дъщерята на Ваня Червенкова се придвижва до университета с червен “Мини Купър”

Никол Червенкова – дъщерята на бизнесдамата Ваня Червенкова, е собственик на червен “Мини Купър”. Момичето учи в Нов Български университет и често може да бъде забелязано да паркира колата си на паркинга на учебното заведение.

Ваня Червенкова с дъщеря си Никол
Ваня Червенкова с дъщеря си Никол

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X