Напишете дума/думи за търсене

Да не ви пука за фешъна на другите

Много е трудно днес да разбиваме стереотипи и да показваме индивидуалност. Разхождаш се по улиците, а всеки втори мери с осъдителни погледи визията и облеклото ти. Прави крива муцуна на неодобрение и си мисли, че има нещо сбъркано у теб, щото си облечен различно от "общоприетото".
Сканират те от глава до пети, доказвайки, че повечето хора по дрехите посрещат, но до продължението на поговорката така и не стигат.


Желанието за одобрение от другите е един от основните ни проблеми, който ни лишава от уникалност и ни подхлъзва да следваме трендове и последни пикове в модата. Няма жена, която да не обича да се чувства женствена и да е облечена в нещо красиво.

Защо обаче трябва да сме подвластни на часове контене пред огледалото и да прекарваме достатъчно време в чудене какъв тоалет да изберем за следващия ден.

Още повече да го правим за хорското одобрение. Ако изразявахме себе си в стила си на обличане, щяхме да сме много по-щастливи.

Всеки има любим цвят

Ако не сте съвсем наясно кой е той, огледайте дома си и вижте основния тон на обзавеждане, цвета на спалните завивки и дори този на четката ви за зъби.
Преобладаващата багра е предпочитаният колорит от вас.
Обличайте се често в него и нюансите му. Ако е провокиращ като неоново розово, може да добавите такъв цветови акцент и в аксесоарите.

Открийте личния си символ

Лесно бихте го познали, защото той е част от всеки един ваш ден. Пръстен, брошка, шал. Може да е шарка в дрехите, която е станала ваша запазена марка. Сребърната гривна, която не сваляте, може да съчетаете с друго сребърно бижу или такова направено от стомана.

За да накарате другите да се влюбят във вас, първо трябва да обичате себе си, тялото си и да се приемате такива, каквито сте. Извивките на тялото имат как да бъдат подчертани и да извадите на показ онези, които харесвате най-много.

Вие самите бъдете вдъхновение за нови стилове и трендове в модата.

Нещо, което може да ви помогне да бъдете свой личен дизайнер, е да направите дневник на стила си. Рисувайте тоалети, които бихте облекли. Може да направите папка на компютъра си, където да сваляте снимки на модели, шарки и цветове. Преди да отидете на шопинг, ще знаете какво точно да търсите. Ще сте наясно дали ще ви пасне и дали е по вкуса ви. Така ще спестите доста от висенето в мола.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X