Напишете дума/думи за търсене

Отслабва ли се с Л-карнитин

Л-карнитин безспорно е най-използваната хранителна добавка за отслабване, дали обаче тя е толкова ефективна или е поредния бушон в диетата. Всички диети за отслабване, стартират с много ентусиазъм и надежда за промяна. Това е добре, защото мотивацията е основната движеща сила. Но тя се поддържа наистина трудно, особено когато сте на нова диета. Липса на енергия, концентрация и депресивни състояния, съпътстват процеса на Сваляне на килограми.

Всяка нова диета обещава Бързо отслабване, когато обаче стартира, нещата не стоят в розов оттенък. Ефективно отслабване може да се постигне, само ако има наистина изграден правилен хранителен режим с умерен калориен дефицит и задължително двигателна активност. Диети, които обещават Намаляване на теглото, без усилия и истинска промяна на вредните навици, са обречени на неуспех в дългосрочен план. Дори и да свалите някое кило, ако не сте променили начина си на живот, едва ли ще задържите постигнатото за дълго време. Именно тук е и отговора на въпроса, "Отслабва ли се с Л-карнитин" и "Ефективен ли и l-carnitine за отслабване“.

Да, със сигурност л карнитин е една ефективна добавка за Отслабване без странични ефекти. Но той не е от вълшебните хапчета за отслабване, които ви решават проблема трупан с години само с прием на няколко таблетки. Винаги съм се изумявал от реклами, които представят Добавки за отслабване, като панацея. Отслабване без диета, просто си пиете хапчетата и готово, килограмите изчезват. Ако беше така, то със сигурност нямаше да има затлъстяване и наднормено тегло, като проблем в световен мащаб.

Да L-Carnitine, ще Ви помогне да отслабнете, защото той играе важна роля в транспортирането на мастните киселини в клетките, където те ще бъдат трансформирани в енергия. Поради това е от съществено значение за всички процеси, свързани с диетите, доставката на енергия и изгарянето на мазнините. Когато сте на диета, Ви липсва енергия и в работата и в спорта. Именно тогава идва на помощ л карнитина. Може да кажете едно огромно "Благодаря" на Л-карнитин. Не стига, че изгаря мазнините, но и ги използва за енергия. Но неговите ползи при отслабване, не спират до тук.

Подобряване на липидния метаболизъм с L-карнитин

Когато сте на диета, обмяната постепенно забавя своя ход. Това определено е нежелан ефект и съботира мисията, но можете да сте сигурни че прием на подходяща дневна доза л карнитин, ще поддържа метаболизма в нужните обороти.

Намаляване на времето за възстановяване с L-карнитин

Л-карнитин Намалява времето за възстановяване, което е от значение и при спортисти и при хора, които имат натоварено ежедневие. Не е лесно в днешно време, да си на ниво и в кондиция особено когато си на диета. l-carnitine ще Ви е от полза, като ви достави тласък от енергия, точно когато тя Ви е най-необходима.

Л-карнитин за Детоксикация

Л-карнитин помага за Детоксикацията на клетките и укрепване на имунната система. Детоксикацията е едно от основните неща които се пропускат при диети за отслабване. Знаете, че при недостиг на калории, тялото започва да натрупва токсини. L-Carnitine, работи като антиоксидант и спомага за производството на глутатион. Глутатиона е антиоксидант, който помага за детоксикация на организма от вредни химикали. И възстановява способността на клетките да се борят срещу свободните радикали. Глутатион помага за детоксикация на черния дроб и намалява свободните радикали. Един здрав черен дроб е важен за организма, за да функционира правилно и диетата за отслабване да е успешна. По този начин, се повишава и имунитета. Една настинка или грип, ще ви отдалечи доста от целта отслабване. Затова имунитета е от основно значение при диети за отслабване.

Л карнитин прием

Здрави индивиди се нуждаят от около 300 мг L-карнитин на ден. Това обаче съвсем не е достатъчно за хора които, спортуват или са на диета за отслабване, както и при бременност или някои заболявания. Обикновено дневната доза л карнитин, за активни хора е около 1500-3000 мг в зависимост от пола и личното тегло. Л карнитин за жени и л-карнитин за мъже, няма такова понятие, има подходяща дневна доза и прием.

Пълна информация за приема и действието, можете да намерите в l-carnitine.bg! Или на адрес http://www.fhl.bg/products/listing/64/techen-l-karnitin.html.

Тялото е в състояние да синтезира малки количества от л-карнитин от хранителните вещества като ниацин, витамин В6, желязо и витамин С. Въпреки това, по-голямата част (около 90%) трябва да се набави от диетата. Ето защо е добре, да си доставите л-карнитина, в удобен за Вас прием под формата на течен л карнитин, л карнитин на ампули и таблетки или с храната.

За тези от Вас които са на диета с калориен дефицит, ще е трудно да доставят нужното количество л-карнитин от храната. Затова е добре да помислите за допълнителен прием.

Може да се възползвате от най-ниска л карнитин цена онлайн магазин l-carnitine.bg, подсигурени от Бранд Fhl.bg-Фитнес и Здраве.

X