Напишете дума/думи за търсене

Надежда Нейнски стана баба

Посланикът на България в Турция Надежда Нейнски е станала баба, потвърди пред "24 часа" бившият външен министър. Новината пръв съобщи в. "България днес".

Голямата дъщеря на Нейнски Виолета е родила момиченце.

Вярно е, баба съм на най-прекрасната малка жена на света, не скри радостта си пред "24 часа" Нейнски, която иначе ревностно пази личния живот на двете си дъщери Нина и Виолета.

Прелестна е! Една Малечка-Палечка, добави щастливата Надежда.

Това е първата рожба на психоложката Виолета от брака й с кардиохирурга от Правителствена болница Азис Алейдин.

Малката, чието име все още е тайна, се появи на бял свят навръх 14 февруари. Тя проплака в 03,30 ч. под вещите грижи на д-р Красина Личева в частната болница "Надежда" в София. Раждането е минало без никакви проблеми и двете момичета бяха изписани в петък преди обед. Нейнски пристигна специално за излизането им от болницата от Турция. Тя изчака нетърпеливо появата на майката и бебето в залата за изписвания на болницата. Заедно с нея беше и съпругът й Светлин и по-малката й дъщеря Нина, която зорко пазеше букетите за кака си. Почти в последния момент пристигна и бившият мъж на Надежда - Румен Михайлов. Явно двамата са запазили добри отношения и след развода, защото сърдечно се поздравиха и дори поговориха известно време.

Повече четете в "България днес"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X