Напишете дума/думи за търсене

Пролетни тенденции при панталоните

Има толкова причудливи и креативни начини за съчетаването на панталоните с шарки с останалите ни дрехи от тоалета, щом пролетта свенливо почне да чука на прозореца. Няма начин да сбъркате, ако следвате единствено правило на шарените панталони – натъпчете блузата си в тях и бъдете смели с аксесоарите.

Монохромни

Никога не може да сте в грешка, стане ли дума за тоалет в черно и бяло. Тези два колорита са вечни. Може да заложите на райета, на точки или на дребни цветчета – всеки принт е добре дошъл с тях. Ако искате да придадете на ансамбъла си важност, добавете за разкош късо сако.

С висока талия и разкроени

Кой казва, че панталоните с висока талия са останали в 80-те? Може тотално да им позволите да превземат гардероба ви и тази пролет. Не се ограничавайте и в ширината им. Колкото по-разкроени и шарени, толкова по-шармантни.

Карирани

Припадате си по каре? Сега е моментът да избухнете във фешън лудост. Карирани панталони по тялото с навити краища, които да подчертават красивия ви глезен, скрит в кожени боти, са нещото, което няма да ви подведе. Ако сложите и риза с яка ала Питър Пан под пуловера, със сигурност ще изпратите модното си прослание в пространството.

Потури

Този тип панталони са колоритен начин да прибавите малко пиперливост в ежедневието. Може да ги съчетаете с едноцветна блузка, боти или обувки на платформи. Ако пък искате да добавите още повече нахаканост на имиджа си, сложете и кожено яке.

На цветенца

Няма как да сбъркате с десените на цветя, особено когато са разположени върху панталони с прибрана кройка, подчертаваща спортните ви крака. Идеално си пасват със свободно падаща блуза и балеринки. Може да сте смели и да заложите на клин с флорални мотиви, придружен от обувки на ток.

С животински шарки

Явно дрехите с животински шарки скоро няма да си тръгнат нито от модните ревюта, нито от скриновете ни. Ако досега сте се съпротивлявали всячески на фешън леопарда, който дреме у вас, сега е време да го събудите. Може да съчетаете панталоните с животински нюанси с риза на тънко райе или дюс блузка.

Камуфлаж

Този десен е на мода от няколко десетилетия. Ако си мислите, че той върви най вече на спортни или по-момчешки дрехи, помислете отново. Съчетайте камуфлажни панталони по тялото с блуза с щампа на букви. Обувките в неутрален нюанс на висок ток и металните бижута ще придадат завършен вид на модерната ви пролет.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X